GENEL

İETT otobüsünde cinsel ilişki skandalı! Şoför otobüs içinde sevgilisi ile ilişkiye girerken vatandaşlara yakalandı

İstanbul Şişli’de Sokak ortasında İETT otobüsünün park halinde olduğunu gören bir vatandaş o anları kayıt altına aldı. Gerçek ise herkesi şok etti. İETT otobüsünün içinde cinsel ilişki skandalına imza atan otobüs şoförü ve sevgilisiydi. Cep telefonu görüntülerinin savcılığa iletilmesi ile birlikte şoför ve sevgilisi gözaltına alınırken haklarında hayâsızca hareketlerde bulunma suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İETT otobüsünde cinsel ilişki skandalı. İstanbul Şişli’de sokak ortasında park halinde bekleyen bir İETT otobüsünün fark eden vatandaş o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldı. İETT otobüsünün içinde otobüs şoförü ve sevgilisinin cinsel ilişkiye girdiği tespit edilirken görüntüleri alan vatandaş soluğu savcılıkta aldı. Vatandaşın şikayeti üzerine otobüs şoförü ve eski sevgilisinin gözaltına alındığı öğrenildi. Emniyette ifadesi alınan otobüs şoförü mesai dışında eski sevgilisi ile bir araya geldiğini ve Otobüste cinsel ilişkiye girdiklerini belirterek pişman olduğunu söyledi.

SOKAK ORTASINDA İETT OTOBÜSÜNDE İLİŞKİYE GİRDİLER

İstanbul’da Bebek sahilinde ve Beşiktaş’ta yaşanan cinsel ilişki skandallarının ardından bu defa da Şişli’de İETT otobüsünde yaşanan skandal yeni ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre 7 Haziran tarihinde meydana gelen olayda gece yarısından sonra Şişli’de yay Meydanı Caddesi’nde yürüyen bir vatandaş bir çiftin yolda bekletilen belediye otobüsünün içerisinde cinsel ilişkiye girdiğini fark etti. Vatandaş hemen görüntüleri cep telefonu ile kaydederek durumu polis ekiplerine bildirdi.

İETT ŞOFÖRÜ CİNSEL İLİŞKİYİ İTİRAF ETTİ

İhbar üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine giderken İETT otobüsünün hareket ettiğini görüp otobüsü durdurdu. İETT şoförü ile konuşan polis ekipleri kadını aracın içinde bulamadı. Bu sırada ihbarı yapan ve görüntüleri kaydeden vatandaş polis ekiplerinin yanına gelerek durumu anlatıp elindeki görüntüleri teslim etti. Bunun üzerine de 50 yaşındaki İETT otobüsü şoförü gözaltına alındı. Emniyette verdiği ifade de ortaya çıkan şoför, eski sevgilisinin yanına geldiğini ve otobüste Cinsel ilişkiye girdiklerini belirterek suçunu itiraf etti. Pişman olduğunu söyleyen şoför ve sevgilisi hakkında Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede hayasızca harekette bulunmaktan hapis cezası istendi.

Başa dön tuşu