MEDYA

Ne ar kaldı ne edep! Bu defa Esra Ezmeci bile çıldırdı, evli kadın kocasının “üçlü” istediğini söyledi, bu kadar da pişkinlik olmaz!

Esra Ezmeci, FOX TV ekranlarında sunduğu gündüz kuşağı programı kadar sosyal medyadan kendisine yapılan itiraflarla da gündem olmaya devam ediyor. Özellikle Esra Ezmeci gelen bazı sorular izleyenleri de hayrete düşürüyor. Dün akşam gelen bir itiraf hem herkesin ağzını açık bıraktı hem de “ne ar kaldı ne edep” dedirtti. Evli kadının Esra Ezmeci’ye yönelttiği soru bu defa ünlü psikoloğu bile çıldırttı.

Ne ar kaldı ne edep! Bu defa Esra Ezmeci bile çıldırdı, evli kadın kocasının “üçlü” istediğini söyledi, bu kadar da pişkinlik olmaz! FOX TV ekranlarında hafta içi her gün Esra Ezmeci ile karşı karşıya isimli gündüz kuşağı programı ile izleyici karşısına çıkan Esra Ezmeci sosyal medya hesabından kendisine sorulan sorulara verdiği yanıtlarla da olay olmaya devam ediyor. Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Esra Ezmeci yine bir sosyal medya kullanıcısına verdiği cevapla gündemde. Ama bu defa soru öyle böyle değil. Evli bir kadının Esra Ezmeci ye yazdığı soru sosyal medya kullanıcılarına hayrete düşürdü. Hatta bu soru karşısında Esra Ezmeci de çılgına döndü.

Klinik Psikolog Esra Ezmeci, hem Fox TV ekranlarında sunduğu programda Hem de sosyal medya hesabında sakin tavırları ile dikkat çekiyor. Ancak 36 yaşındaki psikoloğa öyle bir soru soruldu ki bu defa sakinliğini o da koruyamadı. Sosyal medya hesabından zaman zaman soru cevap etkinliği yapan Esra Ezmeci bir takipçisi kocasının üçlü İlişki isteği ile ilgili bir soru sordu. Bu soru karşısında çılgına dönen Esra Ezmeci, “çıldırmış olmalı, sakın kabul etmeyin” uyarısında bulundu.

KOCASININ FANTEZİSİNİ İTİRAF ETTİ

Fox TV ekranlarında Esra Ezmeci ile karşı karşıya isimli programı sunan klinik Psikolog Esra Ezmeci son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Çünkü Esra Ezmeci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar her günü olay oluyor. Kendisine gelen itirafları paylaşan Esra Ezmeci yine şaşkınlık yaratan bir paylaşıma imza attı.

KOCAM ÜÇLÜ İSTİYOR, SENİ KISKANMAM DİYOR

Sosyal medya hesabından takipçilerinin kendisine sorduğu sorulara sık sık cevap veren Esra Ezmeci, bu defa öyle bir paylaşıma imza attı ki yer yerinden oynadı. Yine bir soru cevap etkinliği yapan ünlü psikoloğa bir kadın takipçisi “Kocam üçlü istiyor. Diğeri de kadın, kıskanmam seni diyor” ne yapmalıyım diye sordu. Soru karşısında Esra Ezmeci’de büyük şok yaşadı.

KOCAN ÇILDIRMIŞ OLMALI

Her zaman sakin tavırlarıyla dikkat çeken Esra Ezmeci, bu defa kendisine sorulan soru karşısında sakinliğini koruyamadı. Takipçisinin bu itirafı ile neye uğradığını şaşıran ünlü psikolog, “Asla kabul etmeyin. Çok net sınır çizin.” diyerek cevap verdi.

Başa dön tuşu