SPOR

Galatasaray 2022-2023 yeni forma fiyatı

Galatasaray, Yeni sezonda giyeceği alternatif formaları tanıtarak satışına başladı. Sarı kırmızılı taraftarlar tarafından çok beğenilen yeni formaların tasarımı ve formanın tanıtımını çok beğendi. Ancak formanın fiyatını görünce büyük bir şok yaşayan Galatasaray taraftarlarından bazıları belirlenen fiyata tepki gösterdi. Galatasaray’ın taraftarını mest eden yeni forması sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

Yeni sezona muhteşem bir başlangıç yapan ve toplam 16 puanla 2. sıraya yerleşen Galatasaray’ın 2022-2023 sezonunda giyeceği alternatif formalar görücüye çıktı. Tasarımından şekline kadar her şeyiyle çok beğenilen yeni formalar taraftarlardan tam not aldı. Ancak formanın satış fiyatını gören taraftarların heyecanı yarım kaldı. Formanın fiyatını yüksek bulan Galatasaray taraftarları belirlenen fiyata tepki gösterdi.

FORMALAR TARAFTARDAN TAM NOT ALDI

Süper Lig’in yeni sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve Milli ara öncesinde toplam 16 puanla 2. sıraya yerleşen Galatasaray, bu sezon yaptığı transferlerle de adından sıkça bahsettirdi. Transfer bombalarını peş peşe patlatan sarı kırmızılı takım, yıldız futbolcularının yer aldığı bir video ile 2022-2023 sezonunda giyeceği alternatif formaların tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni sezon formalarını çok beğenen Galatasaray taraftarları videoya beğeni ve yorum yağdırdı.

FORMALAR TANITILDI

Yaptığı transferler ve yeni sezondaki performansı ile sık sık spor manşetlerinde en üst sırada yer almayı başaran Galatasaray, yıldız futbolcuları Sacha Boey, Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Oliveira’nın yer aldığı videoyla 2022-2023 sezonuna ait 3. formalarını tanıttı. Galatasaray’ın yeni sezonda giyeceği alternatif formalar taraftarları adeta büyüledi.

FORMALARIN FİYATINA TEPKİ

Galatasaray’ın beyaz renkteki alternatif formalarının satışı ise GS store’da başladı. 800 liradan satışa sunulan formaların fiyatını gören Galatasaray taraftarları bu fiyatı çok yüksek buldu ve tepki gösterdi. Bazı taraftarlar sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla indirim talebinde bulundu.

Başa dön tuşu