BÜYÜKŞEHİR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar devam eden geçit çalışmalarını inceledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentte merkez otogar kavşağında bir süredir devam eden alt geçit yapım çalışmalarını inceledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, otogar kavşağında bir süredir yapımı süren alt geçit çalışmalarını inceledi. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Karalar, 300 metrelik alt geçidi olabilecek en kısa süre içerisinde hizmete açacaklarını belirterek alt geçit çalışmalarının Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen en büyük projelerden biri olduğunu söyledi.

Bölge trafiğini rahatlatacak

Altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Adana trafiğini, bölge trafiğini rahatlatacak bir proje. Önümüzdeki yıl yine D-400 üzerinde Şakirpaşa Konağı civarında bir alt geçit daha yapma planımız var. Bu projeyi de hayata geçirdiğimizde D-400 üzerinde Yüreğir Optimum bölgesinden alt geçide giren vatandaşlarımız Merkez Otogar’dan çıkabilecek. Böylece D-400 trafiği daha da rahatlayacak” dedi.

Şu anda çalışmaların D400 karayoluna paralel olarak Ray sokakta devam ettiğini sözlerine ekleyen Karalar, Bitmek üzere olan alt geçidin en kısa sürede Kullanıma açılacağını ve böylece bölgede trafik akışının da rahatlayacağını söyledi.

Başa dön tuşu