SPOR

Arın; ”Taraftar desteğine ihtiyacımız var”

KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Kayserispor’u konuk edecek olan Adanaspor, hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Eyüp Arın, nezaretinde gerçekleşen ve ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antreman daha sonra 2 gruba ayrılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti.

Antrenmanın ikinci bölümünde taktik çalışan turuncu-beyazlı ekibimiz bu bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman bireysel çalışmalarla sonlandı. Öte yandan sakatlığı bulunan Mauricio Ramos, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Adanaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla devam edeceği belirtildi.

 

Edgar; ”Hakem çok haksız bir karar verdi”

Adanaspor’un Brezilyalı forvet oyuncusu Edgar Bruno Da Silva, geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçı hakkında değerlendirmede bulundu. Kendisi ve camia adına hoş bir karşılaşma olmadığını ifade eden Edgar;” İyi oynadığımız bir maçta haksız yere kırmızı kart görerek kaybettik. Penaltı pozisyonunda arkamdaki oyuncu beni itti. Bende dengemi sağlamaya çalışırken bir anda elim omuzuna çarptı. Ama o yüzüne çarpmış gibi yayıp kendini yere attı. Hakem direkt kırmızı kart göstererek beni oyun dışı bıraktı. Hakem çok haksız bir karardı verdi. Dolayısıyla daha sonra maçın düğümü koptu. Arka arkaya goller yedik maalesef” dedi.

Edgar; ”Hayati önem taşıyan bir maç”

Hafta sonu oynanacak Kayserispor maçında PFDK tarafından ceza almadığı taktirde oynamak istediğini belirten Edgar;” Kayserispor maçı bizim için kilit maçlarından birisi. Puansal anlamda çok yakın bir rakibimiz. Evimizde oynadığımız bir maç. Bu saatten sonra oynadığımız her maçı kazanmamız lazım. Hayati önem taşıyan bir maç. Umarım bu maçı kazanıp taraftarımızın yüzünü güldürürüz” diye konuştu.

Başa dön tuşu