SPOR

Fenerbahçe taraftarları Dinamo Kiev maçına Putin maskesiyle gitti

Fenerbahçe, bu akşam rakibi Dinamo Kiev ile kendi evinde mücadele edecek. Daha önce de Dinamo Kiev ile karşılaşan Fenerbahçe, bu akşam kendi sahasında galibiyet için ter dökecek. Daha önce Fenerbahçe taraftarlarının karşılaşma sırasında Putin tezahüratında bulunması dünya basınında büyük yankı uyandırmış ve UEFA konuyla ilgili soruşturma başlatmıştı. Bu akşam ekrana gelecek karşılaşma öncesinde taraftarın bu kez de Putin maskesi taktığı görüldü.

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup maçında bu akşam rakibi Dinamo Kiev’i kendi evinde ağırlayacak. Kadıköy’de oynanacak maç öncesinde heyecanlı bekleyiş devam ederken daha önceki karşılaşmada yaşanan olaylar bir kez daha gündeme geldi. Bilindiği gibi Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev’le oynadığı maçta bazı Fenerbahçe taraftarları ‘Putin’ tezahüratlarında bulunmuş ve bu sebeple UEFA soruşturma başlatmıştı. Bu akşam oynanacak karşılaşma öncesinde bazı taraftarların Putin maskesi taktığı öğrenildi.

PUTİN MASKESİ TAKAN TARAFTAR GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe’nin Temmuz ayında rakibi Dinamo Kiev ile oynadığı maçta bazı Fenerbahçeli taraftarlar Putin tezahüratında bulunmuştu. Dış basında büyük yankı uyandıran bu olayın ardından UEFA soruşturma başlatmıştı. Maç sonrasında gerginlik devam ederken bu akşam yine Dinamo Kiev ile oynanacak maç öncesinde Fenerbahçe’den taraftarına uyarı geldi. Ancak yapılan uyarılara rağmen bir taraftarın maça Putin maskesi takarak gelmesi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Üzerinde Fenerbahçe forması olan bir taraftar maç öncesinde Putin maskesi ile görüntülendi. Bu görüntü sosyal medyada gündem olurken çok sayıda Fenerbahçe taraftarı bu davranışın yanlış olduğuna dair yorumlarda bulundu.

UYARI GELMİŞTİ

Bu akşam ekrana gelecek olan Dinamo Kiev maçı öncesinde Fenerbahçe’den taraftarına uyarı gelmişti. Fenerbahçe, maç öncesinde taraftarına yaptığı uyarıda UEFA’nın belirlediği kuralları hatırlattı ve taraftarın bu kurallara uymasını istedi. Fenerbahçe taraftarına UEFA’dan ceza almamak için hassas olmaları gerektiği konusunda uyarılar geldi.

Başa dön tuşu