YAŞAM

D-400 Karayolu’na 15 Kilometrelik Yeni İçme Suyu Hattı

7 gün 24 saat vatandaşların hizmetinde olan ASKİ, hat yenileme çalışmaları ve yeni hat uygulamalarına devam ederken, gerek içme suyu gerekse kanalizasyon hatlarındaki sorun veya şikayetlere de anında çözüm üretiyor.

 

ASKİ İçme suyu ekipleri D-400 karayolu üzerinde karşılıklı olarak incirlik mevkiinden Organize Sanayi Bölgesine kadar hat döşeme çalışmalarına başladı. Yaklaşık 15 kilometre mesafede hat döşeme çalışmaları yapan ASKİ ekipleri 225 mm çapında içme suyu boruları döşeyerek bölgede bulunan vatandaşların ve esnafların sağlıklı, temiz ve ucuz içme suyuna kavuşmalarını sağlayacak.

 

Yaklaşık olarak iki ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak olan proje tüm hızıyla devam ederken, ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Oprukçu, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'nün talimatlarıyla Adanalılara en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışırken, ekip arkadaşlarımızla da adeta bir aile sıcaklığında emek harcıyoruz. Amacımız bugünü değil gelecekteki Adana'yı inşa etmek." dedi.

Başa dön tuşu