SPOR

5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Katarlı oyuncu Saad Sulaiman Türk oyunculara kafa kesme hareketi yaptı

5. İslami Dayanışma Oyunları’nda skandal bir olay yaşandı. Türkiye ile Katar arasında oynanan voleybol maçında Katarlı voleybolcu Saad Sulaiman, Türk oyunculara kafa kesme hareketi yaptı. Katarlı voleybolcunun tartışma esnasında yaptığı bu hareket gündeme bomba gibi düşerken sosyal medya ayağa kalktı. Karşılaşmaya damga vuran bu anlarla ilgili çok sayıda yorum geldi.

5. İslami Dayanışma Oyunları’nda skandal bir olay yaşandı. Türkiye ile Katar arasında oynanan voleybol maçında Katarlı voleybolcu Saad Sulaiman, Türk oyunculara kafa kesme hareketi yaptı. Katarlı voleybolcunun tartışma esnasında yaptığı bu hareket gündeme bomba gibi düşerken sosyal medya ayağa kalktı. Karşılaşmaya damga vuran bu anlarla ilgili çok sayıda yorum geldi. Türkiye ile Katar arasında oynanan voleybol maçında Katarlı voleybolcu Saad Sulaiman’ın millilerimize yaptığı kafa kesme hareketi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Katarlı voleybolcunun tartışma esnasında yaptığı harekete tepki yağdı. Karşılaşmaya damga vuran bu hareketle ilgili çok sayıda paylaşım yapılırken olay günün en çok konuşulanları arasında en üst sırada yerini aldı.

TÜRK OYUNCULARA KAFA KESME HAREKETİ YAPTI

Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Türkiye-Katar arasında oynanan voleybol maçına Katarlı voleybolcu Saad Sulaiman’ın yaptığı skandal hareket damga vurdu. Karşılaşma esnasında yaşanan bir tartışma sırasında Türk oyunculara dönerek kafa kesme hareketi yapan Saad Sulaiman’a sosyal medyadan tepki yağdı.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Türkiye ile Katar arasında oynanan voleybol maçında tansiyon yükseldi. Maçın 3. setinin sonunda Katar’ın liberosu Saad Sulaiman, tartışma sırasında Türk oyunculara doğru dönerek kafa kesme hareketi yaptı. İki takım arasında yaşanan tartışma sırasında oyun dışı kalan ve bu duruma çok sinirlenen Sulaman, kenarda adeta çılgına döndü. Oyun dışı kalmasına çok sinirlenen Katarlı sporcu, ayağa kalkarak millilerimizin olduğu yöne doğru döndü ve kafa kesme hareketi yaptı. Bu anlar kameralara saniye saniye yansırken görüntülerin hızla yayılmasının ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

 

Başa dön tuşu