SPOR

Karatecilere mükemmel seminer

Türkiye Karate Do Federasyonu 2017 yılı  faaliyetleri  kapsamında dan sınavlarına  hazırlık seminerleri  Ankara, Aydın, Kocaeli , Samsun  ve Adana’da yapıldı. Adana’da düzenlenen dan sınavlarına hazırlık semineri ise Çukurova Üniversitesi Besyo antrenman salonu’nda gerçekleştirildi.  Adana’da yapılan Dan sınavlarına hazırlık seminerini   ise Türkiye’de karate do sporuna yıllarca emek veren ve vermeye devam eden Yılmaz Destegül, Recep Oral ve Tahir Türkaslan , Hasan Sürer ve Vural Kazık  yaptı. Çukurova Üniversitesi BESYO  Öğretim Üyesi Cenap Türkeri’nin örnek ev sahipliğinde  gerçekleştirilen dan hazırlık seminerinde teknik , kata, kihon teknikleri uygulamalı olarak anlatıldı.

 

 

SANSEİ CUMALİ SARIDOĞAN SEMİNERİ RENKLENDİRDİ

 Shotokan, Gojuryu, Kyokushinka-i  stillerinde gerçekleştirilen dan  hazırlık seminerine yoğun ilgi olurken seminerin   oldukça verimli geçtiği gözlendi. WSKF ve Türkiye Karate Federasyonunun görevlendirildiği ülke ve illerde seminerler vererek sporcu ve teknik görevlileri bilgilendirmeye devam eden karate do sporunun Adana’daki gururu , Türk Milli Takım Antrenörü  Cumali Sarıdoğan Adana dan hazırlık seminerine katılarak seminere ayrı bir  renk verdi.

 

 

 “EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Karate Do Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkaslan, düzenlenen dan hazırlık seminerinin  karate öğrencileri ve antrenörleri açısından önemine değindi. Dan hazırlık seminerine katılanların  eksiklerini görme şansını bulduğunu  belirten Tahir Türkaslan, “ Karate Federasyonumuz   tarafından  düzenlenen dan eğitim semineri  kapsamında Adana’ya gelerek değerli bilgilerini  sunan Yılmaz Destegül, Recep Oral  Hasan Sürer ve Vural Kazık  hocalarımız başta olmak üzere  bu seminerin gerçekleşmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.” Dedi.

 

 

“BİLDİKLERİNİZ İLE ASLA YETİNMEYİNİZ”

Karate Do sporuna yıllarca emek veren ,  onlarca başarılara imzasını atan Yılmaz Destegül, Recep Oral, Hasan Sürer ve Vural Kazık  ise Adana’da  bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Adana karate ailesinin  misafirperverliğine  teşekkür eden Yılmaz Destegül, “ Burada bulunmak ve bilgilerimizle ışık tutmak çok mutluluk verici. Ancak, unutulmaması gereken en önemli şey ise karate antrenörleri ve sporcularımız bildikleri ile asla yetinmesinler. Daha çok  çalışarak kendilerini geliştirsinler.” Dedi. 

Başa dön tuşu