SPOR

Adana Demirspor’un golünü iptal eden hakem Atilla Karaoğlan’a tepkiler çığ gibi büyüyor

Süper Lig’in 6. haftasında dün akşam oynanan Adana Demirspor Trabzonspor maçında Hakem Atilla Karaoğlan’ın iptal ettiği golün tartışmaları devam ediyor. Belhanda’nın attığı golü iptal eden hakeme tepkiler çığ gibi büyürken yayıncı kuruluş ekranlarında eski hakemlerin bulunduğu programda Bu karar skandal olarak değerlendirildi.

Adana Demirspor ve Trabzonspor Süper Lig’in 6. haftasında dün akşam Adana’da karşı karşıya geldi. Adana Demirspor karşılaşmayı 3-2 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. Ancak karşılaşmanın 79 dakikasında yaşananlar Gecenin en çok konuşulanları olduğu.

Hakem Adana Demirspor’un golünü iptal etti

Adana Demirspor Trabzonspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan, Belhanda’nın takımı 2-1 öndeyken 79 dakikada attığı golü iptal etti. Faslı oyuncu gol sevinci yaşarken hakemin iptal kararını görünce anlam veremedi. Hakem yorumcuları daha bu kararı skandal bir karar olarak değerlendirdi.

Hakem Karaoğlan endirekt Serbest Vuruş sırasında Belhanda’nın korner kullandıktan sonra doğrudan kaleye şut çektiğini belirtirken diğer oyuncunun topa dokunmadığına karar verdi. Ancak bu karar Hakemler tarafından skandal olarak değerlendirildi.

Teknik Montella tepki gösterdi

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor’un İtalyan teknik direktörü Montella da hakemin kararına tepki gösterdi. Belhanda’nın golü hakkında konuşan İtalyan teknik adam “Belhanda’nın golü iptal olmamalıydı. Hakem topa dokunulmadığını düşünmüş olabilir. Ancak VAR devreye girebilirdi. Tertemiz bir goldü” dedi.

Başa dön tuşu