MEDYA

Müge Anlı’da aranan 15 yaşındaki Yasemin bulundu mu? 48 yaşındaki adam annesinin yanından kaçırmıştı

Müge Anlı 15 yaşındaki Yasemin bulundu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 20 Eylül bugünkü bölümde neler oldu? ATV Müge Anlı 15 yaşındaki Yasemin son gelişmeler…

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 15 yaşındaki Yasemin aranıyordu. Annesinin yanından kaçırıldığı iddia edilen Yasemin neredeyse bir aya yakın süredir ortada yoktu. Yasemin’i kaçırdığı iddia edilen 48 yaşındaki servisçi Nurettin Dün canlı yayına bağlanmış söyledikleri ile herkesin çileden çıkarmıştı. 15 yaşındaki Yasemin ve 48 yaşındaki Nurettin’in ortaya çıkan fotoğrafları ise herkesi hayrete düşürmüştü. Peki, Müge Anlı Yasemin bulunduğunu? Müge Anlı 15 yaşındaki Yasemin nerede? Müge Anlı Yasemin olayı ile ilgili detaylar haberimizde…

ATV’de hafta içi her gün yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine bomba gibi bir sezonla devam ediyor. Müge Anlı’da bir haftadan bu yana kayıp Yasemin aranıyordu. 15 yaşındaki Yasemin’in annesinin yanından 48 yaşındaki Nurettin tarafından kaçırıldığı İddia ediliyordu. Nurettin Dün Müge Anlı’nın canlı yayınına katılarak iddiaları yalanladı. Ancak ortaya çıkan bir fotoğraf Nurettin’in Yasemin ile ilişkisi olduğunu doğruladı. 48 yaşındaki adam 15 yaşındaki kızla çektirdiği fotoğrafın masumane bir fotoğraf olduğunu iddia etse de Yasemin’den arkadaşları canlı yayına katılarak her şeyi anlattı. Ayrıca iki kız daha cinsel istismar iddiası ile Nurettin den şikayetçi oldu.

CANLI YAYINDA TERS KELEPÇE İLE GÖZALTINA ALINDI

15 yaşındaki Yasemin ile birlikte fotoğrafı ortaya çıkan 48 yaşındaki Nurettin Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında olduğu sırada Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ters kelepçe takılarak sağlık kontrolünden geçirilen Nurettin ardından emniyete götürüldü. Sorguya alınan Nurettin suçlamaları kabul etmedi. Ancak polis ekiplerinin ortaya çıkan fotoğrafı göstermesi ile birlikte Susma hakkını kullanacağını söyledi.

BUGÜN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltında olan ve geceyi nezarette geçiren 48 yaşındaki Nurettin Arslan, Sabah saatlerinde ise adliyeye sevk edildi. Müge Anlı muhabirinin sorularını Ben bir şey yapmadım diyerek cevap veren Arslan Savcı karşısına çıkacak Ve muhtemelen de tutuklanacak.

15 YAŞINDAKİ YASEMİN DEVLET KORUMASINA ALINDI

15 yaşındaki Yasemin de bulundu. Ancak Müge Anlı henüz Yasemin’in bulunma ayrıntılarını açıklamadı. Yasemin’in devlet koruması altına alındığı öğrenildi.

Başa dön tuşu