BÜYÜKŞEHİR

Halkın parasıyla aldığımız araçları özenle kullanalım

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (ASKİ) kendi bütçesiyle aldığı 12 adet kombine kanal temizleme aracını inceledi, çalışanlarla sohbet etti, çeşitli talimatlar verdi.

ARAÇLARI ÖZENLE KULLANALIM

Mesaiye ASKİ şantiyesinde başlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeni satın alınan kombine kanal temizleme araçları hakkında personelden bilgi aldı. Araçların uzun yıllar sorunsuz bir şekilde sağlıklı çalışabilmesi için kullanım kurallarına uygun hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar, ''Yeni alınan kanal temizleme araçlarını özenle kullanmak gerekir. Bu araçlar halkımızın parasıyla alındı. Çalışanlarımızı bunun bilincinde olmaya ve buna uygun çalışmaya davet ediyorum'' dedi.

İŞİNİ İYİ YAPAN KARDEŞİMDİR

Hem Büyükşehir Belediyesi'nde hem de Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde tüm işlerin doğru bir şekilde yürütülmesi gerektiği konusunda hassas olduğunu vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, ''Söz konusu benim kardeşim de olsa, işini iyi yapıp yapmadığına bakarım. İşini iyi yapan kişi, hangi partiye oy vermiş olursa olsun kardeşimdir. Çalışmayan, devletin malını düzgün kullanmayan kişi benim dostum değildir” diyerek, kamu malına verdiği öneme değindi.

KANALİZASYON SİSTEMİNDEKİ TIKANIKLIKLARI GİDERİYOR

Bundan sonraki süreçte araçlara harcanan kiralama bedelinden tasarruf edilmesini sağlayacak kanal temizleme araçları yüksek basınçlı su sistemi ile hat içerisinde tıkanıklığa yol açan atıkları parçalıyor ve bu atıkları vakumlayarak hattın temizlenmesini sağlıyor. Araçlar, kanalizasyon sisteminin temizlenmesinde, tıkanıklıkların giderilmesinde kullanılıyor.

Başa dön tuşu