VALİLİK

ECZANELERDEN 4.370.500 ADET MASKE ÜCRETSİZ OLARAK DAĞITILDI

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, koronavirüs tedbirleri kapsamında eczaneler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Oda Başkanı Mürsel Yalbuzdağ’dan bilgiler aldı.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Vali Demirtaş, koronavirüsle mücadele faaliyetleri kapsamında toplu yaşam alanlarında maske kullanılmasının zorunlu tutulmasının ardından maske dağıtım faaliyetlerinin Adana’da da hız kazandığını ve bu kapsamda Adana genelinde eczaneler vasıtasıyla 874.100 vatandaşa 4.370.500 adet maskenin ücretsiz olarak dağıtıldığını dile getirdi.

Salgından korunmada maske kullanımının önemine değinen Vali Demirtaş, “Hemşehrilerimizden maske kullanımı konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini özellikle istiyoruz. Çünkü maske kullanmak, koronavirüsün yayılmasını büyük ölçüde etkilemektedir. Bizler maske temini konusunda Devletimizin tüm imkanlarını vatandaşlarımız için seferber ettik. Ücretsiz maske dağıtım faaliyetlerimiz gerek eczanelerimiz vasıtasıyla gerekse Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerimizce devam edecek.” dedi.

Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Başa dön tuşu