MEDYA

Yargı dizisi hayranları karalar bağlayacak! Yeni sezon daha yeni başladı ancak Kanal D’den final kararı geldi

Yargı dizisinin hayranlarını üzecek final açıklaması geldi. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan dizi ile ilgili karar verildi. Kanal D, öyle bir açıklama yaptı ki izleyiciler resmen karalar bağlayacak.

Kanal D’de Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolde yer aldığı Yargı dizisi yeni sezona bomba gibi başladı. Geçen sezon adından çok söz ettiren ve reyting rekorları kıran dizi yeni sezonun ilk bölümüyle de izleyenleri ekran başına kilitledi. Ancak yeni sezon heyecanı yaşayan izleyiciler yapımcı ve kanalın açıklamaları ile adeta şoke oldu.

Yargı yeni sezon 18 Eylül akşamı Kanal D’de başladı. Yaz boyunca heyecanla beklenen dizi yayınlanan ilk bölümüyle fırtına gibi esti. Dizinin hem reyting başarısı hem de sosyal medyadaki yorumlar adeta beklemeye değer olduğunun da kanıtı oldu. Resmen geri dönüşü ile Pazar akşamları  büyük bir boşluğu da ortadan kaldıran Yargı dizisi ile ilgili gelen bir açıklama ise adeta herkesi şoke etti. Şimdi yargı izleyicisinin aklında tek bir soru var. Yargı bu sezon bitiyor mu? “Bu sezon dizinin son sezonu mu olacak?” İşte merak edilen o sorunun yanıtı…

YARGI İZLEYİCİSİ YIKILACAK

Yargı dizisinin bu sezon son sezonu olacağı yönündeki iddialar adeta sosyal medyayı çalkaladı. TV eleştirmeni Sina Koloğlu köşe yazısında dizinin hayranlarını Merak ettiği O soruya cevap verdi. Koloğlu güvenilir bir kaynaktan aldığı bilgileri aktarırken yargı dizisinin bu sezon sona ereceğini açıkladı. Sina Koloğlu dizi ile ilgili yazdığı köşe yazısında, “Güvenilir bir kaynağa sordum diyeyim. ‘Tadında bırakalım diye düşünüyoruz’ cevabını aldım.”  dedi. Yani Ay Yapım bu sezon yargı dizisini çok uzatmadan bitirmeyi planlıyor.

YARGI HAYRANLARI İSYAN ETTİ

Ancak yargı dizisinin final kararı izleyicileri çok da mutlu etmedi. Sosyal medyadan bu karara tepki gösteren dizinin izleyicileri, alınan kararın doğru olmadığını belirterek Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir arada bir sezon daha izlemek istediklerini söyledi.

Ay Yapım daha önce de çok sevilen dizilerini tadında bırakma kararı alarak yayından kaldırılmıştı. Kuzey Güney, İçerde ve Çukur gibi diziler Reytinglerdeki başarısına rağmen tadının kaçmaması için uzatılmamış ve yayından kaldırılmıştı. Aynı şekilde yargı dizisinin de tadında kalmasını isteyen yapımcılar bu sezon final yapmayı düşünüyor.

Başa dön tuşu