SPOR

Kerem Aktürkoğlu’nun Galatasaray’dan istediği maaş herkesi şaşırttı

Galatasaray’ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, yönetimle maaşı konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Ancak Kerem’in yönetimden kendisine sunulan teklifin çok üzerinde bir maaş talep ettiği iddia edildi. Kerem’in yönetimden yüksek miktarda maaş talep ettiğine dair iddialar Galatasaray taraftarını kızdırdı. Yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve eleştirilerin hedefinde olan genç futbolcunun maaş konusundaki tavrına taraftarlardan yorum yağdı.

Kerem Aktürkoğlu’nun yönetimden kendisine sunulanın çok üzerinde bir maaş talebi olduğuna dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiaların ardından sarı kırmızılı taraftarlar eleştiri oklarını Kerem’e çevirdi. Yönetimle maaş görüşmeleri devam eden Aktürkoğlu’nun son dönemde maçlarda gösterdiği performansla da kulübeye çekilmesi yüksek bir ihtimal.

MAAŞ GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezon başarılı performansıyla göz dolduran ve taraftarlardan övgü üstüne övgü alan Galatasaray’ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, yeni sezona ise tam anlamıyla istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Süper Lig’in 8. Haftası geride kalırken Kerem’in bu sezon gösterdiği performans Galatasaray taraftarları tarafından da eleştiri alıyor. Genç oyuncunun yönetimle maaş görüşmelerinin de sürdüğü öğrenildi. Yönetimin kendisine sunduğu maaşın çok üzerinde bir maaş talep ettiği öne sürülen Kerem’in takımıyla görüşmeleri zora soktuğu konuşuluyor.

30 MİLYON TL İDDİASI

Bu sezon sahada istediği performansa tam anlamıyla ulaşamayan Kerem Aktürkoğlu, Adana Demirspor maçında da eleştiri aldı. Kerem ile yönetim arasında bir yandan da maaş görüşmeleri devam ediyor. Kerem’in 10 milyon TL olan ücretini 30 milyon TL’ye yükseltilmesini beklediği iddia edildi. Yönetimin ise genç futbolcunun maaşını 10 milyon TL’den 20 milyon TL’ye yükseltmeyi hedeflediği öğrenildi.

OKAN HOCA KADRODA REVİZYONA GİDEBİLİR

Süper Lig’in yeni sezonun da performansıyla sık sık eleştirilen Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray taraftarlarının yoğun tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Adana Demirspor’da bekleneni karşılayamayan Kerem, maçın ardından takımın en çok eleştirilen ismi olmuştu. Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Adana Demirspor maçı sonrasında kadroda revizyona gidebileceği ve Kerem Aktürkoğlu’nu kulübeye çekebileceği konuşuluyor.

Başa dön tuşu