MEDYA

Deniz Uğur Reha Muhtar’ın şiddet uyguladığı anlara ait ses kaydını yayınladı

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar’ın kızına şiddet uyguladığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Günlerdir magazin gündeminde yer almaya devam eden şiddet iddialarıyla ilgili mahkemeye başvuran Uğur, eski eşine ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınladı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ve Muhtar’a ait olduğu öne sürülen ses kaydında bağrışmalar duyuluyor.

Eski eşi Reha Muhtar’ın kızına şiddet uyguladığını iddia ederek mahkemeye koşan Deniz Uğur, iddialar doğrultusunda sosyal medya hesabından bir ses kaydı paylaştı. Uğur’un şiddet iddialarının ardından mahkeme, 13 yaşındaki Mina Deniz’in velayetini geçici olarak annesiz Deniz Uğur’a vermişti. İkilinin diğer çocukları Poyraz Deniz’in velayeti ise babası Reha Muhtar’da kalmıştı. Deniz Uğur tarafından yayınlanan ses kayıtları ise gündeme bomba gibi düştü.

KIZINA ŞİDDET UYGULADIĞI İDDİA EDİLDİ

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar hakkında gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulundu. Eski eşinin kızları Mina Deniz’e şiddet uyguladığını iddia eden Uğur, şikayetçi olarak mahkemeye başvurmuştu. Şiddet olayını yeni öğrendiğini ve öğrendikten hemen sonra şikayetçi olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, geçici velayet davası açtı. Mahkeme, geçici velayet davasında ara kararını açıkladı ve 13 yaşındaki Mina Deniz Muhtar’ın velayetini 2 ay süreyle anne Deniz Uğur’a verdi.

SES KAYITLARINI PAYLAŞTI

Şiddet iddiaları gündemdeki yerini korurken Deniz Uğur’dan yeni bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından eski eşi Reha Muhtar’ın kızı Mina Deniz’e bağırdığı anlarda kayıt altına alındığı iddia edilen ses kaydında bağrışmalar duyuluyor. Kayıttaki sesin kendisine ait olduğu iddia edilen Reha Muhtar’ın kızına ‘5 dakika ulan! Allah’ın belası kadın, bak şimdi kırarım bilgisayarını senin.’ dediği duyuluyor.

‘ELİM AYAĞIM TİTRİYOR’

Şiddetli bağrışmaların olduğu ses kaydını sosyal medya hesabından paylaşan Deniz Uğur, ‘Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah’ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin.’ notunu düştü.

Başa dön tuşu