GENEL

Tek kelimelik tweet akımına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı

Sosyal medyada tek kelimelik tweet akımı başladı. Twitter’da başlayan tek kelimelik tweet akımına çok sayıda siyasi isim dahil olurken son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da akıma katıldığı görüldü. Binlerce sosyal medya kullanıcısı tek kelimelik tweet akımına dahil olarak tek kelimelik paylaşımda bulundu. Çok geçmeden siyasi partilerden de akıma destek geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da yaptığı tek kelimelik paylaşımla yeni akıma katıldığı görüldü.

Sosyal medyada tek kelimelik tweet akımı başladı. Twitter’da başlayan tek kelimelik tweet akımına çok sayıda siyasi isim dahil olurken son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da akıma katıldığı görüldü. Binlerce sosyal medya kullanıcısı tek kelimelik tweet akımına dahil olarak tek kelimelik paylaşımda bulundu. Çok geçmeden siyasi partilerden de akıma destek geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da yaptığı tek kelimelik paylaşımla yeni akıma katıldığı görüldü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de yaptığı tek kelimelik paylaşımlarla yeni akıma dahil olduğu görüldü. Siyasilerin paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı. İşte tek kelimelik tweet akımında yapılan paylaşımlar…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA AKIMA KATILDI

Sosyal medyada zaman zaman çeşitli akımlar gündeme geliyor. Sosyal medya kullanıcıları akımları yakından takip ediyor ve hızlıca ayak uyduruyor. Son olarak Twitter’da gündem olan tek kelimelik twet akımına çok sayıda sosyal medya kullanıcısı dahil oldu ve tek kelimelik paylaşımlar yaptı. Yeni akıma siyasiler de destek verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yeni akıma katılarak ‘Türkiye’ paylaşımı yaptığı görüldü. Erdoğan’ın ‘Türkiye’ paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

SİYASİLER AKIMA DESTEK VERDİ

Twitter’daki tek kelimelik tweet akımına siyasiler de destek verdi. İstanbul Büüykşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘İcraat’ paylaşımı yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise akıma ‘Zam’ paylaşımıyla dahil oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ‘Ankara’, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ‘Sağlık’, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Hürriyet’, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ‘Memleket’, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ‘Türk Milleti’, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise ‘Seçim’ paylaşımlarıyla akıma destek verdi.

Başa dön tuşu