MEDYA

Wanda Nara ve Icardi Çiftine Türkiye Yaramadı Ayrıldılar! Yine Mi İhanet?

Wanda Nara ve Icardi ayrıldıklarını açıkladı! İhanet iddiaları ile sıklıkla sarsılan çifte İstanbul yaramadı!

Galatasaray’ın yeni transferi dünyaca ünlü yıldız oyuncu Mauro Icardi karısı ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, dün sosyal medya hesabından Icardi ile ayrıldıklarını duyurdu.

Daha önce de sürekli olarak ihanet iddialarıyla anılan çift bu sefer kesin ayrılıyor! Wanda Nara ve Mauro Icardi çiftine İstanbul yaramadı.

Wanda Nara, Instagram hesabından “Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak, maruz kaldığım şeyler ve medyanın spekülasyonları nedeniyle fazla detay vermek istemiyorum. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum.” diyerek ayrıldığını duyurdu.

Galatsaray’ın çapkın topçusu İcardi ise henüz herhangi bir paylaşımda bulunmadı. İcardi daha önce de karısını aldattığı haberleri ile gündeme gelmiş eşiyle barışmak için maça çıkmamış ve eşini ikna etmeyi başarmıştı.

8 yıllık evli olan çiftin şimdi neden ayrıldığı merak ediliyor. Son olarak Wanda’nın şarkıcı L-Gante ile yakınlaştığı iddia edilmişti.

Bir başka iddia ise Wanda Nara ve Mauro Icardi çiftinin tartışma sebebinin harcamalarıyla ilgili olduğu yönünde. İddialara göre Wanda’nın aşırı harcamaları tartışma çıkardı.

Dikkat çeken bir ayrıntı da Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’i Instagram hesabından hala takip ediyor olması.

Başa dön tuşu