TEKNOLOJİ

Google Fotoğraflar Yedekleme Kalitesi Hakkında Bilgi Verecek

Akıllı telefonlar son yıllarda yüksek depolama kapasiteleri ile piyasaya çıkıyorlar. Her ne kadar cihazlardaki depolama kapasitesi arttırılsa da özellikle fotoğraflar çok fazla yer kaplıyor. Bu nedenle fotoğrafların yedeklenmesi için çeşitli uygulamalar söz konusu. Google Fotoğraflar dünya genelinde en çok tercih edilen fotoğraf yedekleme uygulamalarının başında yer alıyor. Google Fotoğraflar sayesinde hem fotoğrafları olası hatalı silmelere karşı korurken hem de cihazın depolama kapasitesinden tasarruf ediliyor. Google önümüzdeki günlerde uygulamada çeşitli yeni özellikleri kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Fotoğrafın Yedekleme Kalitesi Hakkında Bilgi Verilecek

Fotoğraf yedekleme ve depolama konusunda birçok alternatif uygulama var. Uygulamalar arasında kullanıcı deneyimini ve kullanıcı sayısını arttırmak için rekabet söz konusu. Google Fotoğraflar da kullanıcılarını memnun edebilmek için yeni özellikler üzerinden çalışıyor. Paylaştığı güvenilir bilgiler ile tanınan 9to5Google'da yer alan bilgiye göre bugüne kadar sadece masaüstü sürümünde bulunan fotoğraf yedekleme kalitesi bilgisini artık Android kullanıcıları da görebilecekler. Fotoğrafı yedeklerken Android cihazlarda hangi kalitede yedeklendiğinin bilgisi kullanıcılara verilecek. Yapılacak güncelleme ile birlikte yedeklenen fotoğrafın tarihi, konumu, cihaz bilgileri de yer alacak. 

Güncelleme Yakında Gerçekleşebilir

Google tarafından bu yeni özelliklerin ne zaman uygulamaya ekleneceğiyle ilgili net bilgi paylaşılmazken önümüzdeki haftalarda yapılacak güncelleme ile uygulamaya yeni özelliğin eklenmesi bekleniyor. 

Başa dön tuşu