SİYASET

-“HAYIR”CILAR YILMAZTEKİN KADRAJINDA

 
 
GENÇLİĞİN AĞABEYİ
“Gençliğin ağabeyi” olarak tanınan genç milletvekili Av. Yılmaztekin,  seçim bölgesi Şanlıurfa’da 18 Mart’ta başlattığı propaganda çalışmaları kapsamında katıldığı 16 program ve toplam 87 ziyarette, “Evet” oylarının ülkemizin selameti açısından önemine vurgu yaptı. 17 kez halka hitap eden Yılmaztekin, kadrajına  bu kez “Hayır”cıları aldı.
 
 
EVET’CİLER GARANTİDE SIRA HAYIR’CILARDA
Kendi bölgesi olan Akçakale ve Harran’da “Evet” leri garanti altına aldıktan sonra bu kez özellikle HDP’li seçmenlere yönelen  Milletvekili Yılmaztekin, Viranşehir, Ceylanpınar, Bozova, Birecik ve Suruç’ta adeta “Hayır”cı avına çıktı. Hukukçu kimliği, ikna kabiliyeti ve sempatisiyle “Hayır”cılardan “Evet” sözü alan Yılmaztekin, “16 Nisan, Türkiye'nin ve Türk milletinin beka meselesidir. Ben inanıyorum ki; milletimiz bebek katilleri, vatan hainleri, cuntacılar ve Türkiye’yi bölüp parçalamak isteyenlerle aynı saflarda yer almayacaklardır” diye konuştu.
 
 
GÜÇLÜ SALVOLAR
Mahalle mitinglerinde ve gerçekleştirdiği ziyaretlerde, terör örgütlerine meydan okuyarak, güçlü salvolarla batının takındığı tavırlar hakkında aydınlatıcı bilgiler veren Yılmaztekin, 16 Nisan’da halkın önüne tarihin en önemli sandıklarından birinin geleceğini ve yine bu seçimin Türkiye’nin kaderini tayin edeceğini savundu.
 
 
DEMOKRASİ GÜÇLENECEK
Av. Yılmaztekin, 16 Temmuz 2016’da Türk milletinin demokrasiye ne kadar bağlı olduğunu bütün dünyaya kanıtladığını ve bu tarihin Türk tarihine altın harflerle yazıldığını belirterek, “Şimdi sıra 16 Nisan’da bunu tekrarlamaya geldi. Çünkü, yeni  sistem;  demokrasimizin daha da güçlendiği, hak ve özgürlüklerin çok daha güçlü bir şekilde kullanıldığı bir sistemdir” dedi.
 
 
ŞANLIURFALI’NIN OYLARI AK’TIR
Şanlıurfalıların kararının “net” olduğunu, her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de AK oyları ile “şanlı” geçmişine yakışanı yapacağını belirten Av. Yılmaztekin, seçim yasaklarının başlayacağı ana kadar bölgeyi karış karış gezmeye devam edeceğini bildirdi. 
 
 
Yılmaztekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 11 Nisan günü Şanlıurfa’da halka hitap edeceğini anımsatarak, sözlerini, “Şanlıurfalı Cumhurbaşkanını bir kez daha bağrına basacaktır. 11 Nisan şanlı kentimizin kurtuluşunun yıldönümüdür. Bu anlamlı günü Cumhurbaşkanımızla hep birlikte kutlayacağız” diye tamamladı.

Başa dön tuşu