VALİLİK

“1 Mayıs, Emeğin ve Alın Terinin Simge Günüdür”

Vali Demirtaş mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Ülkelerin ve toplumların sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişip kalkınmasında üretimin, alın teri ve emeğin hayati bir önemi vardır. ‘Emek ve alın teri’ kavramları, önemini ve gerekliliğini insanlık tarihi boyunca muhafaza eden ve bu özelliklerini hiç kaybetmeyecek olan yüce değerlerdir.

 

Emeğin kazanımlara dönüşmesi, toplumumuzun refahını arttırdığı gibi ekonomimizin de kalkınmasını sağlamaktadır. Son yıllarda işçi ve emekçilerimizin haklarının güvence altına alınmasında ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinde önemli çalışmalar yapan devletimizin ve hükümetimizin belirlediği kalkınma hedeflerine ulaşmakta çok önemli katkılar sunan,  ülkemizin üreterek büyüyüp gelişmesi yolunda alın teri döken tüm emekçilerimize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

İşçilerimizin ve tüm emekçilerimizin bu anlamlı günü barış dostluk, kardeşlik ve dayanışma içinde kutlayabilmeleri için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtiyor, daha güzel ve daha müreffeh bir gelecek yolunda ter akıtan, çaba sarf eden ülkemiz ve tüm dünya emekçileri ile ailelerinin, ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten ve samimi duygularımla kutluyorum”.

Başa dön tuşu