SEYHAN

1 Mayıs’ta Alanlarda Olacak

1 Mayıs Uluslararası İşçi ve Emekçi Bayramı nedeni ile Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bir mesaj yayınladı. Tüm emekçilerin bayramını kutlayan Başkan Karalar, her yıl olduğu gibi bu yılda işçi, emekçi kardeşleri ile birlikte alanda olacağını söyledi.

 

Başkan Zeydan Karalar; “Bizler yüzü emeğe dönük insanlarız.  Yönetim anlayışımızda her zaman işçiden, emekçiden yana olmuştur ve olmaya devam edecektir. Ülkemizin gelişmesine, büyümesine katkı sağlayan ve anlının teri ile evine ekmek götürmeye çalışan işçi, emekçi kardeşlerimiz bugün maalesef hak ettikleri ücreti alamıyorlar.  Çalışma standartları ise çok kötü! Bizler Seyhan Belediyesi’ni işçiye, alın

 

terine ve emeğine değer veren bir anlayışla yönetmeye çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda emekçi dostlarımızla birlikte alanlarda olacağım. Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünyayı göreceğimiz günlerin geleceği umuduyla, tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mɑyıs Emek ve Dɑyɑnışmɑ Günü’nü kutlɑrım” ifadelerine yer verdi.

Başa dön tuşu