GENEL

“1 Mayıs’ta alanlardayız”

Adana’da 1 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’da Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu önünde toplanılarak Uğur Mumcu Meydanı’na kadar 1 Mayıs yürüyüşü gerçekleşeceğini belirten Kuzu, işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs'ın, 16 Nisan anayasa referandumu sonrası bu yıl her zamankinden daha önemli olduğunu vurgulayarak “1 Mayıs'ta güçlü katılımımızla alanlarda olalım” çağrısı yaptı.

 

“1 MAYIS DAHA ANLAMLI”

Bu yılın 1 Mayıs’ının, 16 Nisan referandumunun hemen ardından geldiği için özel bir anlamı bulunduğunu ifade eden Kuzu, “Emekçilerin uluslararası birlik, mücadele, dayanışma günü olan 1 Mayıs’ı, referandumdaki HAYIR’larımızın ardından kutluyoruz. Bu 1 Mayıs, emekçilerin emek düşmanlarına, sömürü ve baskı düzenine, dikta özlemlerine karşı 16 Nisan’da güçlü bir şekilde gösterdikleri HAYIR tutumunun bir devamı niteliğindedir” dedi.

 

Ali Kuzu, şöyle konuştu: “Bütün emekçileri, bütün mühendis, mimar, şehir plancılarını, yüreği insanlıktan  yana atanları,  HAYIR’ına ve ülkesinin geleceğine sahip çıkan herkesi, 1 Mayısta alanlarda buluşmaya, HAYIR’larımızı birlikte haykırmaya davet ediyoruz.”

Başa dön tuşu