BÜYÜKŞEHİR

1071 ruhu’ meydanlara sığmadı

Adana'nın 96'ncı kurtuluş yıl dönümüne özel gerçekleştirilen 1071 hizmetin toplu açılış ve temel atma töreninde konuşan Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışının Adana'da karşılığını bulduğunu, layıkıyla temsil edildiğini aktarırken "Adana Büyükşehir Belediyesi emin ve ehil ellerdedir. Ve de özünde çalışkanlık, sözünde itibar vardır. Adana Büyükşehir Belediyesi farkını göstermiş, rüştünü ispatlamıştır" dedi

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI 1071 RUHUNA ENGEL OLAMADI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün göreve gelişinden bu yana yapılan 3089 hizmetin 1071'inin açılış ve temel atma töreni, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin katılımı ile gerçekleştirildi. Mustafa Yıldızdoğan konseri ile başlayan açılış ve temel atma törenine sağanak yağış, hava şartlarının elverişsiz olmasına rağmen on binler akın etti. Törende ev sahibi olarak konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,  konuşmalarında Adana'nın milli mücadeledeki tarihi misyonuna dikkat çekerek Adana'nın Başbuğ Alparslan Türkeş'in Şubat 1969'da Milliyetçi Türkiye ideali ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin tohumlarını attığı bereketli topraklar ve Devlet Bahçeli'nin evi, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in kalesi olduğunu ifade etti.

 

"BİZİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İDEALİNE HİZMET EDER"

2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından bütün şehir yasası ile sorumluluk bölgelerinin 7, yol ağlarının 3 kat arttığını ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, hiç bir zaman mazeretler ardına sığınmadığını, insan odaklı hizmet ettiğini vurguladı. Başkan Sözlü açılışı gerçekleştirilip temeli atılacak 1071 hizmetin en dikkat çekicilerinden olan Adnan Menderes Sahil Yolu Rekreasyon Projesi, Alparslan Türkeş Farklı Seviyeli Kavşak Projesi, ASKİ Atatürk Spor Salonu hakkında bilgi verdi. MHP Lideri Bahçeli'den aldığı manevi güç, hemşerilerinin desteği, Allah'ın yardımıyla Adana'nın geleceğini inşa ettiğini aktaran Başkan Sözlü, konuşmasını "Bizim belediyecilik anlayışımızın öznesinde insan, yükleminde adalet vardır.Bizim belediyecilik anlayışımız durağanlığı reddeder, akılcı, yenilikçi, toplumun tüm kesimlerini kucaklar.Bizim belediyecilik anlayışımız en ücra köşede yaşayan vatandaşının dahi ihtiyaç ve sorunlarından haberdar olan, vatandaşın memnuniyetini ve refahını ülkü edinmiş bir belediyecilik anlayışıdır. Bizim belediyecilik anlayışımız Milliyetçi Türkiye idealine hizmet eden, çalışkan, adil ve şeffaf belediyeciliktir" diyerek noktalandırdı.

 

"ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI ADANA'DA KARŞILIĞINI BULMUŞ"

Yoğun bir sevgi seli ve alkış tufanı ile on binlere hitap etmek üzere kürsüye çıkan MHP Lideri Bahçeli, her gelişinde Adana'yı daha güzelleşmiş bulduğunu belirterek "Her ziyaretimde Adana'nın kamburlarından biraz daha kurtulduğunu görüyorum. Ne mutlu sizlere ki Adana büyüyor, güzelleşiyor, gürbüzleşiyor, prangalarını söküp atıyor. Böyle de olması gerekiyor, çünkü Adana Türkiye'nin özeti, Türk milletinin özü, istikbalin özgüvenidir. Çukurova hamdolsun parlıyor, bereket saçıyor. Adana yükseliyor, birlik meşalesini canlı tutuyor. Her biri birbirinden değerli 1071 Hizmetin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni münasebetiyle burada olmaktan, Adana'nın şanına yakışır çalışmalara bizzat şahitlik etmekten kıvanç duyuyorum. Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü Bey'e teşekkür ve takdirlerimi iletiyorum" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışının Adana'da karşılığını bulduğunu, layıkıyla temsil edildiğini aktaran MHP Lideri Bahçeli, "Önem ve özellikle belirtmek isterim ki; Bizim belediyecilik anlayışımızda çatık kaş, asık yüz yoktur. Bizim belediyecilik kavrayışımızda çatlak ses, çorak bakış, çürük bahane yoktur. Bizim belediyecilik kabulümüzde insana değer, mazluma hürmet, mağdura yakın alaka hâkimdir. Çok şükür ki Adana Büyükşehir Belediyesi emin ve ehil ellerdedir. Ve de özünde çalışkanlık, sözünde itibar vardır. Adana Büyükşehir Belediyesi farkını göstermiş, rüştünü ispatlamıştır" dedi.

Törenin sonunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Lideri Bahçeli'ye Adanaspor ve Adana Demirspor atkıları ile üzerinde Devlet Bahçeli yazan formalarını hediye etti. Daha sonra Bahçeli ve protokol üyeleri birlikte kurdele keserek, 1071 hizmetin toplu açılış ve temel atma törenini gerçekleştirdi.

Başa dön tuşu