ÇUKUROVA

2017 BARIŞ VE KARDEŞLİK YILI OLSUN

“KARANLIK GÜNLER GERİDE KALSIN”

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeni yıl için kutlama mesajı yayımladı. Ülke olarak, zor bir yıl geçirdiklerini ve yeni yıl ile karanlık günleri geride bırakmayı umut ettiklerini belirten Başkan Çetin, “En çok, barışa ve kardeşliğe ihtiyacımız var. 2017 barış ve kardeşlik yılı olsun” dedi. Her yeni yılın, hayata dair umutların yeşerdiği bir ortam oluşturduğunu kaydeden Çetin, “Yeni yılın ülkeye, tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini, başarının sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını diliyoruz ve en çok da barış, kardeşlik diyoruz. Ülke olarak, çok zor bir yılı geride bıraktık ve çok yara aldık. 2017, yaralarımızı sarsın, ülkemize barış ve kardeşlik getirsin” diye konuştu. 
 

ÇUKUROVA 2017’DE DE HİZMETE DOYACAK

2017’de, Çukurova’nın hızla ilerleyerek, marka şehir olma yolundaki adımlarını hızlandıracağını vurgulayan Çetin, mesajına şöyle devam etti:
“Göreve geldiğimiz günden bugüne, kentimizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Çukurova oluşturmak ve şehrimizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Çukurova Belediyesi, 2016 yılında halkımızın daha iyi yaşam koşullarına ulaşması için hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya çalıştı. Yeni yılda da, aynı bilinçle hareket ederek, hemşehrilerimize en iyi icraatları gerçekleştirerek, Çukurova’mızı hizmete doyuracağız, yeni projeler kazandıracağız. Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyoruz ki, biz çalıştığımız müddetçe, Çukurova’mız güzelleşecek, değişecek, yenilenecek. İlçemizde, ilimizde ve ülkemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardım severlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl diliyorum.”

Başa dön tuşu