SİYASET

‘2019’a Sağlam Adımlarla İlerliyoruz’

Adana’da oturan Aksoy Ailesi’nin gençleri AK Parti İl Başkanlığı’na gelerek partiye üye oldu. Kalabalık halde gelen gençleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ile İl Başkan Yardımcısı Şahin Çetin karşıladı.

 

Üyelik formlarını dolduran gençlere, Gençlik Kolları Başkanı Güler, Kadın Kolları Başkanı Can ile İl Başkan Yardımcısı Çetin parti rozetlerini taktı.

 

Üyelik kayıtlarını yaparak aralarına katılan gençleri tek tek tebrik ederek kutlayan Gençlik Kolları Başkanı Güler, “Ak gençlik her geçen gün daha da büyüyerek 2019’a sağlam adımlarla ilerliyor. Aramıza katılan kardeşlerimizle 2019’a giderken daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

Kadın Kolları Başkanı Can, gençlerin eşlerini, kız kardeşlerini ve annelerini de üye olmaları için partiye davet ederken İl Başkan Yardımcısı Çetin de “Çok doğru karar verdiniz. Verdiğiniz bu karardan dolayı kutluyorum” dedi.

 

AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar da, gençleri AK Parti’ye üye oldukları için kutladı. 

Başa dön tuşu