GENEL

CEYHAN İÇİN YEPYENİ BİR YIL OLACAK

Yeni bir yıla daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Boydak, “2019 yılının ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, bereket, mutluluk getirmesini, Dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını, zulme uğrayanların gözyaşının dinmesi ve tüm terör illetinin biterek, huzur içerisinde yeni hedeflere yürüdüğümüz bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

 

BOYDAK, “GELEN YATIRIMLARLA CEYHAN İÇİN YEPYENİ BİR YIL OLACAK”

 

Ceyhan’a gelecek yatırımların önemine dikkat çeken Başkan Boydak yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “Hayal kurma zamanı geçti. AK Parti Hükümetimizin atılımları ve bölgemizde yapılacak yatırımlarla Ceyhan’ın şaha kalkacağı güzel bir yıl olacak. Gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, kurumlarımız ile uyum içerisinde bölgemizdeki sanayi bölgesinde güzel çalışmalara imza atacağız. Hemşehrilerimiz  için kazanç, gençlerimiz için iş sahalarını genişletme çalışmaları ve yeni projelerimiz 2019 yılında hayata geçecek. İnanarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Boydak, “İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgiler sunarım” dedi.

 

Başa dön tuşu