YÜREĞİR

22. TAZİYE EVİ SARIÇAM MAHALLESİ’NDE AÇILDI

Sarıçam Mahallesi'ne yapılan Çok Amaçlı Mahalle Evinin açılışını Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ahmet Çözer çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileriyle birlikte Fırat Kalkanı harekatında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılıç'ın sene-i devriyesi mevlidinde şehidin ailesi ile birlikte yapıldı.

 

Şehidin ailesine başsağlığı dileyen Başkan Çelikcan ''Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de hayırlı ömürler diliyorum. Bugün huzur içerisinde yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehidimizin aziz hatırası burada yapılan 'Çok Amaçlı Mahalle Evimizde' sonsuza kadar yaşayacaktır.'' dedi.

 

Şehit Gökhan Kılıç'ın anısına yapılan 22. Çok Amaçlı Mahalle Evinin anlamlı bir günde seneyi devriyesinde hizmete açılmasının önemli olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Bu vatan için gözlerini kırpmadan şahadete yürüyen evlatlarımız için ne yapsak azdır. Şehidimizin anısına yapılan 'Çok Amaçlı Mahalle Evinin' hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yaptığı açıklamada ''Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Hainler hiç bir zaman emellerine ulaşamayacaktır.'' dedi.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş şehidin babası Mehmet Kılıç, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ile birlikte hizmete açılan 'Çok Amaçlı Evini' gezen Başkan Çelikcan buranın çok amaçlı olarak hizmet vereceğini söyledi. Yüreğirli vatandaşların acısına ve sevincine paylaştıklarını belirten Başkan Çelikcan '' Kadınlara ve erkeklere özel ayrı bölümlerden oluşan binada vatandaşlar her türlü faaliyetlerini yapabileceklerdir. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Başa dön tuşu