YÜREĞİR

3 BİN 500 AİLEYE GIDA DESTEĞİ

Dağıtımı bizzat gerçekleştiren Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Bu süreçte evlerinde kalarak hem kendi sağlıklarını hem toplum sağlığını düşünen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yüreğir Belediyesi salgın nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan ve bu sebeple sıkıntıya düşen ihtiyaç sahibi ailelere 3 bin 500 paket gıda yardımıyla destek sağladı. Küresel bir sorun olan koronavirüs salgınıyla mücadelede Yüreğir Belediyesi’nin ilk günden itibaren kapsamlı ve yoğun bir çalışma başlattığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Bu zor süreçte vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. İlk günden itibaren oluşturduğumuz kriz masamızla önlemlerimizi aldık, ilçemiz genelinde detaylı bir dezenfeksiyon çalışması başlattık. Yüreğirli hemşehrilerimizin sağlığı için elimizden ne geliyorsa tüm imkânlarımızı sonuna kadar kullanıyoruz. 

İçerisinde bulunduğumuz hassas dönemde evlerinde kalarak hem kendi sağlıklarını, hem toplum sağlığını düşünen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız için devam eden sıcak yemek uygulamamızın yanı sıra evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi 3 bin 500 ailemize hazırladığımız yardım kolilerimizin dağıtımını gerçekleştirdik. İmkânlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan yardım uygulamasından duyduklarımı memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

 

Başa dön tuşu