GENEL

30 Ağustos Zafer Bayramımız Ulusumuza Kutlu Olsun

Toprakları işgal edilen bir ulusun, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi yolunda kazandığı destansı zaferin adıdır “ 30 Ağustos 1922 “. Direnen bir ülkeni n topla, tüfekle, silahla, işgal edilemeyeceğinin; direnen bir ulusun asla yenilmeyeceğinin tüm dünyaya gösterildiği bir kahramanlık öyküsüdür” 30 Ağustos 1922”. Yıkılan bir devletin, parçalanan bir ülkenin, yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan bir ulusun Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yeniden doğduğu, yeni Türk Devletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temellerinin atıldığı günün adıdır “ 30 Ağustos 1922”

 

Öneminin bilmeyenlerin tarihten ders almadığı, övüncünü yaşamayanların geçmişlerini bilmediği,  onur duymayanların, gurur duymayanların geleceklerinin olamayacağı günün adıdır “ 30 Ağustos 1922”. Kanla sulanan toprakların, feda edilen canların, bizlere emanet edilen vatanın adıdır “ 30 Ağustos 1922”  

 

Ulusal kurtuluş mücadelemizi başlatan, öncülük ve liderlik eden Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Büyük İnsan, Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşları ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diler, şükranlarımı sunarım. Ruhları şad olsun. Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile Türk Ulusuna armağan edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Ulusumuza Kutlu olsun

 

Başa dön tuşu