SEYHAN

31 MART’TA HEP BİRLİKTE ZAFER KAZANACAĞIZ

Çalışmalarını ilçelerde de sürdürmeye devam eden Başkan Karalar, CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun çalışmalarına destek vermek için haftasonu Pozantı’ya gitti. CHP ve İYİ Parti İlçe yöneticileri ve kalabalık bir kitle tarafından ilçenin girişinde karşılanan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, beraberindekilerle şehir turu atarak esnaf ziyaretlerinde bulundu.Başkan Karalar’ın çalışmasına İl Başkanı Emrah Kozay, Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin de katıldı.

HASRET SONA ERECEK

İYİ Parti İlçe teşkilatını ziyaretinin ardından CHP Pozantı İlçe örgütünün dönünde kalabalığa hitap eden Başkan Karalar, 1989 rüzgarını Adana’da yeniden estirmeye başdıklarını ve 30 yıllık hasretin sona ereceğini söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı olmalarına rağmen olanakları dahilinde ilçelere hizmet verdiklerini ve sorunlarını çözdüklerini ifade eden Başkan Karalar, “Şimdi sizlere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet etme zamanı geldi. Hep birlikte omuz omuza bu seçimden zaferle çıkacağız ve Adana’ya baharı getireceğiz. Seyhan Belediyesi’nde başlattığımız ‘Halk Kart’ uygulamasını tüm Adana’ya yayacağız ve hiç bir yurttaşımızı yoksulluğun pençesine bırakmayacağız. İlçenin ve köy bağlantı yollarının hepsini en kısa sürede yapacağız ve Pozantı halkının sorunlarına çare olacağız” dedi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, yıllar sonra Adana Büyükşehir Belediyesi’ni Zeydan Karalar ile CHP’nin kazanacağını söyledi. Milletvekili Orhan Sümer isi, CHP’nin yerel seçimlerde büyük bir başarı yakalayacağına inandığını kaydetti. Müzeyyen Şevkin de, CHP’nin belediye başkan sayısını arttıracağını ve Büyükşehir Belediyesi’nin 30 yıl sonra CHP’ye geçeceğini kaydetti.

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu da CHP’nin büyük bir aile olduğunu kaydederek, hem Pozantı’da hem de Adana Büyükşehir de seçimi kazanacaklarını söyledi.

Parti önündeki konuşmaların ardından Başkan Karalar, ilçedeki muhtarlarla biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Karalar, Pozantı çalışmasını Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun annesi Ganime Eroğlu ve rahatsızlığı bulunan Ali Gürel’i ziyaret ederek sonlandırdı.

Başa dön tuşu