GENEL

5 Ocak Kurtuluş Gününü kutluyorum

bugün, milli mücadelenin kazanılmasında büyük rolü olan, Milli Mücadele ateşinin ilk yakıldığı, Adana'yı işgal etmek isteyen düşmanın defedildiği büyük kurtuluşun  98. yıldönümünü kutlamanın mutluluğu, gururu ve heyecanı içerisindeyiz.

Şanlı kurtuluş mücadelesi ateşinin Adana’mızda yakılmış olması bizim için ayrı bir övünç kaynağıdır. Hiçbir milletin tarihinde rastlanamayacak kadar büyük bir fedakârlık ve kahramanlık örneği gösteren ecdadımıza şükranlarımızı sunuyor ve onlara layık bir nesil olmaya çalışıyoruz. Milletimizin tüm unsurlarıyla bir araya gelerek, kader birliği yaparak, kurtardığımız bu aziz vatanda, sonsuza kadar güçlü ve beraber yaşamalıyız ve rabbim bize bu kara günleri tekrar yaşatmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın kurtuluşu için kahramanca mücadele veren, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, tüm Adanalı hemşerilerimin 5 Ocak Kurtuluş Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 

 

Başa dön tuşu