GENEL

5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI’NIN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda yapılan kura çekimi sonrası eşleşmeler belirlendi.

3 Ocak 2019 Perşembe günü start alacak turnuvanın kura çekimine katılan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, turnuvaya bu yıl 14 Baro'dan toplam 19 takımın iştirak ettiğini belirtti.

Basketbol, voleybol ve futbol dallarında oynanacak karşılaşmaların Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümüne yakışır bir etkinlik olacağını ifade etti. 

Adana adına turnuvayı bir zenginlik olarak nitelendiren Baro Başkanı Av. Veli Küçük, şunları söyledi;

"Başta Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğümüz olmak üzere, organizasyona katkı veren tüm kurumların temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuvamıza katılan tüm baro takımlarımıza başarılar diliyor, karşılaşmaların Fair-Play ruhu içerisinde geçeceğine inancım tamdır. Kent dışından gelen ekiplerin konaklaması, ulaşım, yemek, çevre gezileri ve diğer ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağız. Baro olarak, etkinliklerimizi devam edecektir"

Futbol dalında; İstanbul Barosu, Adana Barosu, Gaziantep Barosu, Kahramanmaraş Barosu, Niğde Barosu, Tokat Barosu, İzmir Barosu, Kocaeli Barosu,Ankara Barosu, Şanlıurfa Barosu, Mardin Barosu, Mersin Barosu ve Hatay Barosu, Kadınlar Voleybolda; Adana Barosu, İzmir Barosu, İzmir Barosu Alsancak, Sakarya Barosu, Kahramanmaraş Barosu, İstanbul Barosu ve Mersin Barosu.

Erkek Voleybol; Adana Barosu, Mersin Barosu, İstanbul Barosu ve Ankara Hukuk Fakültesi.

Erkek Basketbol; Mersin Barosu, Adana Barosu, Şanlıurfa, Antalya Barosu, İstanbul Barosu ve İzmir Barosu.

Kadın Voleybol; Adana Barosu, İzmir Barosu, İzmir Barosu Alsancak, Sakarya Barosu, Kahramanmaraş Barosu, Mersin Barosu ve İstanbul Barosu.

Kura çekimine yönetim kurulu üyesi Av.Miyesser Eraslan Önenli, Spor Komisyonu Başkanı Av. Kürşat Tuğrul Anıl ve Spor Komisyonu üyeleri katıldı. 

Başa dön tuşu