GENEL

5 Ocak Rotary Kulübü’nde Devir Teslim

Dönem başkanı Oğuz Selmanoğlu, başkanlık görevini Necah Barutçu’ya devretti. Eşli olarak gerçekleşen devir teslim törenine dönem bölge sekreteri ve 2019-2020 guvernörü Hakan Karaalioğlu ve dönem bölge sekreteri ve 2020-2021 guvernörü Serhan Antalyalı, Guvernör yardımcısı Hakan Tuyan, Diğer kulüp başkanları ve kulüp üyeleri katıldı. Seyhan Oteli’nde yapılan Adana 5 Ocak Rotary Kulübü Devir Teslim Töreni’nde konuşma yapan Oğuz Selmanoğlu geçtiğimiz dönem boyunca yaptıkları projeleri anlatırken, dönem boyunca destek veren diğer kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi ve hediyeler verdi. Selmanoğlu konuşmasında şunlara yerverdi.

"İnsan hayatina dokunan dev projeler yaptık. Kulüp ortalaması yaklaşık 7-8 proje olan bu yıl toplam 51 proje yaptık. Bunlardan bazıları çokta ses getiren projeler oldu. Gölde bir damla, hayata el ver, küresel bağış, organ bağışı, şehit, gazi aileleri dernekleri ve engelliler derneklerine yardım, kızılay kök hücre bağışı, Unicef ve Çukurova Belediyesi ile çocuk dostu şehirler projesini yaptık. Yerel ve Ulusal basında sayfalarda yer aldık ve projeleride duyurduk. En fazla üye alan kulüp olduk aynı zamanda en kalabalık rotarct kulübünü kurduk. Bundan sonrada görevi devrettiğim Necah barutçu’ya sanki bende başkanmış gibi aynı özveri ile çalışmaya devam ederek yardımcı olacağım” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 1 yıl boyunca kulübün yanında olan sponsorlara ve üyelere çeşitli ödüller ve plaketler veren Oğuz Selmanoğlu başkanlık kolyesini törenle Necah Barutçu’ya teslim etti. 

Başa dön tuşu