GENEL

Işığı yolumuzu aydınlatıyor”

EMPERYALİZME DİZ ÇÖKTÜREN LİDER”

CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Büyük Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 78. Yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada; Atatürk’ün önderliğinde gerçekleştirilen ulusal kurtuluş mücadelesi sonucunda ulusun bağımsızlığı elde ettiğini, Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizin de emperyalizme diz çöktürdüğünü ifade etti.

“IŞIĞI YOLUMUZU AYDINLATIYOR”

Atatürk ve arkadaşlarının çağdaş medeniyet hedefi doğrultusunda kurduğu Cumhuriyetin, 93 yıldır her türlü gerici, karşı devrimcilerin saldırısına karşın Atatürk ilke ve devrimleri, cumhuriyet yanlısı Atatürkçü yurttaşlar sayesinde dimdik ayakta durduğunu belirten Barut, “Bugün hala O’nun ışığı yolumuzu aydınlatıyor. Dünya lideri olan Büyük Önderimiz Atatürk’ün eksikliğini her geçen gün daha çok hissediyoruz” diye konuştu.

“EMANETLERİNİ KORUYUP GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ”

Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisi” sözlerini anımsatan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, “Atatürk’ün kurup emanet ettiği Cumhuriyeti korumak, O’nun mirasını ve fikirlerini sonsuza dek yaşatıp, gelecek nesillere çağdaş, refah, mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye bırakmak için CHP örgütleri olarak hiç durmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

“SONSUZA DEK YAŞAYACAK”

Atatürk’ün sonsuza dek yaşayacağını, yaktığı aydınlanma meşalesinin de hiçbir zaman sönmeyeceğini dile getiren CHP İl Başkanı Barut, “Büyük Önderimiz Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle ve özlemle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu