SPOR

ABİSAD’dan Caner Erkine KİNAO bitkisi

Dernek Başkanı Vedat KOLCUĞOLU ve üyeler Gençlerbirliği maçını izleyip, 29 Ekim’de Beşiktaş Yönetim Kurulu ile yaptıkları toplantının ardından Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldılar.

Kolcuoğlu sezonon başı olduğunu belirterek, ” Böyle berabere biten maçlar olacaktır. Önemli olan sezon sonunda şampiyonluğu elde etmektir. Beşiktaş bu sevinci sezon sonunda taraftarlarına yaşatacak güçte bir takımdır. Amacımız Avrupada da başarıyı yalamaktır” şeklinde konuştu.

Dernekler Sorumlusuna Teslim Ettiler

Beşiktaşın Vodafone Arena’da Antalyaspor’u 3 -0 yendiği maçta aşil tandonu kopan Caner ERKİN’e, Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya giderken yanlarında götürdükler KİNAO bitkisini Başkan Vedat KOLCUOĞLU, Beşiktaş Dernekler Sorumlusu Selçuk KAYNARKAN’a teslim ettiler.

Dernek Başkanı Vedat KOLCUĞOLU, Caner’in talihsiz bir şekilde sakatlanmasını değerlendirerek, “ Caneri 6 ay sahalardan uzak kalması gerçekten son derece üzücü. Araştırmalarımızda KİNAO bitkisinin yararlarını öğrendiğimiz için oyuncumuza faydalı olması dileği ile getirdik. Umarım faydası olur ve Caner bir an önce sağlığına kavuşarak takımına katılır” dedi.

Başa dön tuşu