GENEL

ACIMIZ BİR KEZ DAHA KATLANDI

Okul harçlığını çıkarmak için darbuka çaldığı bardan çıkışta, tartıştığı kişiler tarafından dövülerek öldürülen Gaziantep  Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konservatuvar Bölümü son sınıf öğrencisi İsmail Değirmenci ‘nin Adana’nın Seyhan İlçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’ndeki  taziye evine ziyaretçi akını yaşanıyor. Merhum İsmail Değirmenci’nin ailesini Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Başkanı Ahmet Onurlu , AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan ve beraberindeki heyet  ziyaret ederek taziyelerini iletti. Taziye ziyaretine Müzsan Federasyonu Genel Başkan Yardımcıları Ozan Ali Dağcı, Cumali Tuncer, Adana İl Başkanı Adem Sincar, İl Başkan Yardımcısı Nevzat Karabulut ve beraberindeki heyet katıldı.

 

“ACIMIZ  BİR KEZ DAHA KATLANDI”

Taziye ziyareti sırasında merhum İsmail Değirmenci’nin annesi Leyla Değirmenci, kardeşleri Behiye, Mustafa,  Behsat Değirmenci ile görüşerek acılarını paylaşan Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Başkanı Ahmet Onurlu , AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan ve beraberindeki heyet  acılı ailenin yanında olduklarını yineledi. Müzsan Federasyonu olarak avukatlarına tam yetki verdiklerini belirten Genel Başkan Ahmet Onurlu, “ İsmail kardeşimizin ailesini görünce acımız bir kez daha katlandı. Bizler Müzsan ailesi olarak   merhum kardeşimize rabbimizden rahmet dileriz. Kederli ailemize baş sağlığı dileklerimizi sunarız. İsmail kardeşimizi katledenlerden yasalar çerçevesinde gerekli hesabın sorulması noktasında üzerimize düşen görevi yapacağız.” Dedi.

 

“GEREĞİNİN YAPILMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan da merhum İsmail Değirmenci’nin ailesinin her zaman yanında olduklarını  ifade etti. Ahmet Akan, “ Kardeşimize rabbimizden rahmet diliyorum. Acınızı yürekten paylaşıyorum. Müzsan Genel Başkanı Ahmet Onurlu kardeşimizin ifadelerine yürekten  katılıyoruz.Gereğinin yapılmasını yasalar ölçüsünde sağlayacağız.” Diye konuştu.

 

“İSMAİLİM  BİZİM HAYAT KAYNAĞIMIZDI”

Merhum İsmail Değirmenci’nin annesi Leyla Değirmenci, kardeşleri Behiye, Mustafa,  Behsat Değirmenci ise faillerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Leyla Değirmenci,” İsmailim bizim yaşam kaynağımızdı. Neşe kaynağımızdı.İsmailime kıyanlar insan olamazlar. Sizlerden tek ricam İsmailimi öldürenlerden hesabını sormanızdır.” Dedi.

 

Başa dön tuşu