BÜYÜKŞEHİR

Adana bayraklarla donatıldı

YENİ NESİL, BAYRAK VE VATAN SEVGİSİYLE BÜYÜYOR
 

 

Yeni nesle bayrak ve vatan sevgisini aşılamak amacıyla ödüllü yarışmalar düzenleyen, Bayrak Şairi Arif Nihat Asya’nın aziz hatırasını yaşatmak üzere Seyhan Nehri kıyısına yapılan Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi’nde 96 metrekarelik dev Türk Bayrağı’nı göndere çektiren Başkan Hüseyin Sözlü, 30 Ağustos Zafer’nin 95’inci yıldönümünde de hassasiyetini ortaya koydu. 
 

 

KAHRAMANLIĞIN DESTANSI SONUCU
Her ulusal bayramda olduğu gibi Başkan Sözlü’nün talimatıyla harekete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ana cadde ve bulvarları dev Türk Bayrakları ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleriyle süsledi. Adanalılar, esaretin reddi, boyunduruğun defi ve kahramanlığın destansı bir sonucu olan 30 Ağustos Zafer Bayramı onuruna asılan şanlı Türk Bayrağı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün posterlerinin dalgalanışını gururla izlemeye başladı.

 

 

İSTASYON MEYDANI’NDA DEV ZAFER ŞÖLENİ
Millet iradesinin şan ve şerefle dünyaya ilan edildiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95 yıl önce olduğu gibi aynı coşku ve gururla kutlanması için Adana Büyükşehir Belediyesi’ni seferber eden Başkan Sözlü, katıldığı programlarda ve sosyal medyada tebrik yağmuruna tutuldu. Hemşehrilerinin yoğun ilgisine teşekkür eden Başkan Sözlü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük coşkuyla kutlamak amacıyla 29 Ağustos akşamı İstasyon Meydanı’nda Dev Zafer Şöleni düzenlediklerini anımsatıp, Adanalıları sevilen şarkıcılar Zara ve Turgay Başyayla konserine davet etti.

Başa dön tuşu