GENEL

ADANA BU PROJE İÇİN KENETLENDİ

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan “Engel Olma Destek Ol” temalı sosyal sorumluluk projesinde podyuma çıkacak olan toplum gönüllüleri, engelli çocuklar ve aileleri ile Biz’de Varız Destekleme Derneği üyeleri tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

ADANA

İlki 2012 yılında gerçekleştirilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Engel Olma Destek Ol” temalı sosyal sorumluluk projesinin lansmanı Adana Divan Otel’de gerçekleştirildi. Engelli bireyler yararına her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen sosyal sorumluluk projesi, farkındalık yaratma adına bu yıl 2 Mayıs 2019 tarihinde Seyhan Otel’de gerçekleştirilecek. Aralarında milletvekilleri, iş kadınları, iş adamları ve sanatçıların da bulunduğu toplum gönüllüleri Divan Otel’deki lansmanda bir araya gelerek hem podyuma çıkacakları engelli çocuklar ve aileleri ile tanışıp kaynaştılar hem de önemli mesajlar verdiler.

 

PARLAK: DEZAVANTAJLI KESİMLER ÖNCELİĞİMİZ

Bu yıl Biz de Varız Destekleme Derneği tarafından organize edilecek olan projede 32 toplum gönüllüsü kadın ve 21 toplum gönüllüsü erkek 30 engelli çocuk ve engelli bireyle birlikte podyumda gönüllü mankenlik yaparak, bu konuda geliştirilecek projelere destek verecekler. Biz de Varız Destekleme Derneğe Yönetim Kurulu Başkanı Esin Parlak, büyük yankı uyandıran projede yer almaktan dernek olarak büyük mutluluk duyduklarını belirterek, farkındalık yaratma anlamında önemli adımlar attıklarını söyledi. Biz de Varız Destekleme Derneği olarak tüm dezavantajlı kesimler için çalışmalar yürüttüklerini ve projeler geliştirdiklerini kaydeden İş Kadını Parlak, sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ve dernek olarak yeni projeler üreteceklerini ifade etti. Kısa bir süre önce kurulmalarına rağmen dernek olarak birçok başarılı projeye imza attıklarını ve 100’e yakın üye sayısına ulaştıklarını anlatan Parlak, destek veren herkese dernek adına teşekkürlerini iletti.

 

ŞEVKİN: PROJEDE YER ALMAKTAN ONUR DUYUYORUM

Bu yıl toplum gönüllüsü olarak podyumda görev alacak olan CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin de böylesine anlamlı bir projede yer almaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal sorunların aşılmasında son derece önemli yer tuttuğunu kaydetti. Dernek Başkanı Esin Parlak nezdinde tüm dernek üyelerini kutlayan Şevkin, engelli çocuklar ve aileleriyle uzun uzun sohbet ederek sorunlarını paylaştı ve destek mesajı verdi.

Kahvaltının ardından Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak tarafından, Divan Oteli Genel Müdürü Cumhur Özen’e katkılarından ötürü teşekkür plaket verildi. 

Başa dön tuşu