SPOR

Adana Demirspor çok mutlu

Küme Düşmesi garantilenen rakibi karşısında girdiği bir çok gol pozisyonunu cömertce harcayan Mavi Şimşekler, ilk yarıda kaçırdığı gollerle tirübünde oturan taraftarlara saç baş yoldurdu. 13. Dakikada yediği golle büyük bir şok yaşatan Şimşekler uzun süre gol gelmeyince ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. 

 

İkinci yarıya organize ve hızlı başlayan Mavi Şimşekler 49. dakikada beraberlik golünü buldu. Adanademirsporlu futbolcular rakip kaleyi adeta abluka altına alarak sağlı sollu ataklarla galibiyet golünü bulmak için büyük bir mücadele örneği gösterdi. Bu istek maçın 87. dakikasında sahneye çıkan Mendy'nin vuruşu ile golü getirdi. Gol sonrası Stat adeta büyük bir coşku ile yıkıldı.

 

Aldığı bu galibiyet sonrası  ligde kalma yolunda büyük bir avantaj yakalayan Şimşekler kalan haftalarda kendilerinin ve rakiplerinin alacağı puanlara göre durumunu belirleyecek.

 

Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Emre Malok, Seyfettin Ünal, Deniz Caner Özaral

Adana Demirspor: Kurtuluş, Yiğitcan, Mustafa (Sergiy dk. 74), Adil, Batuhan, Erhan, Kubilay, (Yiğit dk. 46), Lalawele, Gege (Tambe dk. 46 ) , Savaş, Mendy

Grandmedical Manisaspor: Zafer, Hüseyin, Berk, Ulaş (Ayberk dk. 72), Asım (Aykut dk. 90), İlkay, Kemal, Kağan, Akın (Bayram dk. 54), Ömer, Alper,

Goller: Alper (dk. 13) (Grandmedical Manisaspor), Yiğitcan (dk. 49), Mendy (dk. 87) (AdanaDemirspor)
 

Sarı kartlar: Ömer, Alper, Berk (Grandmedical Manisaspor), Erhan (Adana Demirspor)

Başa dön tuşu