SANAT

Adana Korolar Federasyon’una 15. Üye.

Başkanlığını, Adana’da sanata büyük emekleri olan müzik dostu, Suat Yener’in yaptığı Korolar Federasyon’u Kuruluşundan bugüne birbirinden değerli dernekleri bir araya topladı. Bu derneklere son olarak Şefliğini ve kuruculuğunu Hayrettin Arpacının yaptığı Çukurova Çağdaş Musiki Derneği katıldı.

Çukurova Belediyesinin katkılarıyla Bülent Ecevit Sanat Park’ında Adana Korolar Federasyon binasında gerçekleşen Çukurova Çağdaş Musiki Derneği açılışına, başta Federasyon Başkanı Suat Yener olmak üzere, birçok TSM ve THM koro yöneticileri ve sanatseverler katıldı.

Başkan Yener: “Federasyonumuzun 15. Üyesine Başarılar Diliyorum.”

Derneğin açılış konuşmasını yapan Federasyon Başkanı Suat Yener: “Çok güzel bir topluluk. Adana’da musikiye çok emek veren Şefimiz, Hayrettin Arpacı tarafından kurulan Çukurova Çağdaş Musiki Derneğinin açılışını yapmaktan dolayı çok mutluyum. Federasyonumuzun 15. Üyesi olarak aramıza katılan derneğimizi kutluyor başarılar diliyorum.” Dedi.

Kurucu, Arpacı: “Gönül Veren Herkese Teşekkür Ediyorum.”

Çukurova Çağdaş Musıki Derneği kurucusu Hayrettin Arpacı: “Kuruluşunda bana her türlü desteği veren Korolar Federasyonu Başkanı Suat Yener’e, Derneğin Kuruluşunda emeği geçen Yönetim kuruluna ve dernek üyelerimize, bu ilk günümüzde bizlere yalnız bırakmayarak destek veren bütün gönül dostlarına tek tek teşekkür ederim. Bugün derneğimizin ilk toplantısında Meşk ile birlikte şarkılar söyleyeceğiz.” Dedi.

Açılış konuşmaları sonrası koro üyeleri birbirinden güzel şarkılarla geceye katılan müzikseverleri mest etti.

Başa dön tuşu