SPOR

Adana’nın tanıtımına dev katkı

Geleneksel 7.Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü-Masa Tenisi İl Temsilciliği ve Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü tarafından, Çukurova Üniversitesi’nin katkısı ile 16-17 Mart 2019 tarihlerinde Ç.Ü. Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Kemer’de yapılan Uluslararası turnuvadan sonra Türkiye’deki en geniş katılımlı organizasyon olma ünvanını elinde bulunduran Adana Veteranlar Turnuvası yine ilklere imza atacak.

ADANA’NIN TANITIMINA MÜTHİŞ KATKI

Geleneksel olarak yapılan Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının Türkiye’nin geniş katılımlı önemli organizasyonlarından birisi olduğunu belirten Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ, “Veteran Masa Tenisçi arkadaşlarımız hatırlayacağınız üzere geçen yıl 6.sını yaptığımız  turnuvada 2 gün boyunca güzel kentimizde hep birlikte mutlu anlar yaşadığımızı düşünüyorum. Bize güç ve şevk veren katılımınız ve destekleriniz için turnuva komitesi olarak hepinize teşekkür ediyor, bu seneki turnuvamızda tekrar buluşmayı ümit ediyoruz. Tüm Veteran Masa Tenisi severleri turnuvamıza davet ediyoruz. Katılacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyor, sevgi ve saygılar sunuyoruz” diye konuştu.

Bu organizasyonun kente mâl olması için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade eden Sağ, “ Reklam ve tanıtım konusunda elimizdeki tüm imkânları kullanacağız. Turnuvanın bir masa tenis şöleni havasında geçmesini ve masa tenisi seven her Adanalının bu şölenin bir parçası olmasını istiyoruz" diye konuştu.

 

Başa dön tuşu