VALİLİK

ADANA SAĞLIK FESTİVALİ

Valilik Makamı'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz ile İl Sağlık Müdürü Dr Ahmet Özer ve ilgili kurum yetkilileri katıldı.

 

Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz ile İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Adana Valiliği'nin himayesinde, İl Sağlık Müdürlüğü'nce gerçekleştirilecek olan festivalin hazırlık çalışmalarına ilişkin olarak, Vali Demirtaş'a sunum eşliğinde ayrıntılı bilgiler verdi.

 

VALİ DEMİRTAŞ, "FESTİVALLER KENTİ ADANA" ZİNCİRİNE, YENİ BİR HALKA DAHA EKLEYECEĞİZ

 

Gerçekleştirilen sunum ve verdikleri bilgilerden dolayı Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz ile İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ve kurum yetkililerine teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise açıklamasında, "14, 15 ve 16 Mart tarihleri arasında; "Bu Festivalde Sağlık Var" sloganıyla TÜYAP Fuar Alanı'nda düzenleyeceğimiz bu festival ile hem halkımızı sağlık konusunda bilinçlendireceğiz  hem de Adana'mızın 'Festivaller Kenti Adana' zincirine yeni bir halka ekleyeceğiz. Emeği geçenlere başarılar diliyorum. Büyük ilgi göreceğine emin olduğumuz Sağlık Festivalimiz, Adana'mıza ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun " dedi.

 

GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN ETKİNLİKLER, TÜM DETAYLARIYLA MASAYA YATIRILDI

 

Vali Mahmut Demirtaş'ın, gelenekselleştirmeyi hedeflediklerini vurguladığı toplantı, festivalde gerçekleştirilmesi planlanan "genel halk sağlığı, günümüz hastalıkları, bağımlılıklar, uzmanlar tarafından düzenlenecek paneller, bilgilendirme toplantıları ve söyleşilerin" yanı sıra "zumba, pilates, yoga, bisiklet kullanımı teşviki" gibi etkinlikler hakkında fikir alış verişinde bulunulmasıyla son buldu.

Başa dön tuşu