SEYHAN

Adana’yı hizmetlerle donatacağız

Fevzipaşa, Kürkçüler, Güzelyalı, Yavuzlar, Karacaoğlan Mahalleleri ve Sarıçam’daki Aladağlılar’I ziyaret eden Başkan Karalar, mahallelerde meşalelerle karşılandı. “Partici değil harbici başkan” sloganlarının atıldığı mahalle çalışmalarında halkın sevgi gösterilerinden memnuniyet duyan Başkan Karalar, “Adana’nın doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi, sizler Zeydan’ı başkan yapmaya karar vermişsiniz. Bu iş bitmiş demektir. Bende Seyhan’da olduğu gibi Adana’ya da layık bir başkan olacağım” dedi.

 

ADANA’YA ADİL EŞİT HİZMET

Adanalının harbici olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, Seyhan’da herkese adil ve eşit hizmet götürdüklerini söyledi.

 

Başkan Karalar, “Bizler toplumda hiç bir kimseyi yada kesimi siyasi görüşü, dini, dili, ırkı ve dünya görüşünden ötürü ayrıştırmadık. Seyhan’da herkese eşit ve adil hizmet götürdük. Bu adalet anlayışımızla hizmeti şimdi Adana’nın geneline yayma zamanıdır. Herkes hizmet nasıl olurmuş görecek. 10 yıl sonar köy olmaktan kurtardığımız Adana’yı hizmetlerden dolayı kimse tanıyamayacak” diye konuştu.

Başa dön tuşu