YÜREĞİR

Adana Yüreğir Belediyesi Karne Aldı

Birde çok önemli raporun açıklandığı İnsani gelişim zirvesinde sanatçılar, dünyaca ünlü yazarlar, iş dünyasının tanınan isimleri konuşmacı olarak katıldı.

 

İNGEV zirvesinde,Türkiye’deki 30 büyük şehirde yapılan 150 ilçe mercek altına alınarak insani gelişme aşamaları raporlaştırıldı. Raporlar sonucu ise İlçe Belediyelerine sosyal karne verildi.

 

Belediyelerin Sosyal Karnesini Çıkardılar

Araştırma yapan vakıf sanki ikametleri o ilçede gibi belediyeyi arayıp soru sorarak yardım istediler. Bu kapsamda Türkiye’deki 150 ilçeyi kasabayı incelediler ve belediyelerin sosyal karnesini çıkardılar.

 

En İyi İlçe Belediyesi Yüreğir

Bu araştırmaya göre, sosyal yaşam endeksin de Adana Yüreğir Belediyesi,  sosyal yaşam ve sosyal içerme, oradaki yaşayan dezavantajlı kimselere, götürdüğü hizmet dolayısıyla en iyi ilçe belediyesi seçildi.

 

Çelikcan, Her Zaman En İyi Hizmeti Sunmaya Devam Edeceğiz.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yüreğir belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti her zaman sunmaktan dolayı gurur duyduklarını belirtti. Doğru işler yaparak İNGEV in düzenlediği zirvede, bu güzel karneyi almamızı sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Başa dön tuşu