YÜREĞİR

ADANALI YÜREĞİR’DE NEFES ALACAK

Orman Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Seyhan Nehri kıyısında yer alan Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 87.500 metrekare orman fidanlığı alanı mesire alanı olarak Yüreğirliye kazandırılıyor.  Su kayağı tesisi, engelli vatandaşlarımız ve emekliler için lokal, dinlenme tesisleri ve çok değişik aktivitelerin yapıldığı devasa mesire alanına dönüştürülerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan sadece Yüreğirlinin değil tüm Adanalıların faydalanacağı büyük bir parkı Adana’ya kazandırıyor

 

ORMAN FİDANLIĞI ALANI HALKA KAZANDIRILIYOR

 

Orman Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Seyhan Nehri kenarında bulunan Orman Fidanlığı alanının mesire yeri olarak Adana halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Adana içinden temiz bir nehrin aktığı dünyada ender şehirlerden biri.

 

Seyhan Nehri kenarında bulunan alanların özgün yapısı bozulmadan Adanalı vatandaşlarımızın faydalanacağı bir alana dönüştüreceğiz. Burayla ilgili proje çalışmamız devam ediyor. Adana'da ilkleri barındıracak bir projeyi daha vatandaşlarımıza kazandırıyoruz. Bundan önce vatandaşlarımızın kullanamadığı bu alana vatandaşlarımızla buluşturuyoruz.'' şeklinde görüştü.

 

YAPILACAK ETKİNLİKLER

 

Halka açılacak alanda su kayağı, kır kahveleri, engelliler emekliler ve yaşlılar için dinlenme tesisleri, çocuk oyun alanları, otopark, yeşil alanlar, piknik alanları ve büfe olacak.

 

Başa dön tuşu