YÜREĞİR

ADANALILAR SUYLA BULUŞACAK

Dünyanın en temiz nehirlerinden bir olan Seyhan Nehri'nin şehrin ortasından geçmesine rağmen Adanalı vatandaşların yeterince faydalanamadığını belirten Başkan Çelikcan ''İçerisinde su kayağı tesisi, yüzer sahne, marina anfi, optimis marina, yelken kulübü, ahşap iskele, 2 adet kır kahvesi, emekli ve engelli evleri, festival alanları, seyir terasları ve deniz feneri parkımız Adanalı hemşerilerimizi suyla da buluşturacaktır.'' diyerek Adanalı vatandaşların artık sudan daha fazla faydalanacağını belirtti..

 

Eylül ayında yapımı tamamlanacak olan parktan bütün Adanalı vatandaşların faydalanacağını belirten Başkan Çelikcan meclis üyelerine de verdikleri destekler için teşekkür etti Yüreğir Belediyesi Meclisi'nde yaşanan birlik ve beraberliğin hizmete olumlu yönde katkı sağladığını belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir Belediyesi'nde görev yapan bütün meclis üyelerimiz ilçemize yapılan bütün yatırımlarda bizim yanımızda olmuşlardır. Kendilerine teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

İçerisinden böyle temiz bir nehir geçen çok az şehir olduğunu bu anlamda çok şanslı olduklarını belirten Başkan Çelikcan ''Orman Bölge Müdürlüğümüze ait ve fidanlık olarak kullandıkları alanı yeşil alan ve park yapmak üzere tahsisini gerçekleştirdik. 130 bin metrekare bu alanı vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Nehir ile vatandaşlarımızın buluşmasını sağlayacağız. Vatandaşlarımızın nefes alacağı Adana'da olmayan bir çok yeniliği burada gerçekleştireceğiz.'' şeklinde konuştu.

 

İçerisinde çocuk alanları, aromatik peyzaj alanları olan Kıyıpark, botanik park olarak hizmet vereceğini belirten Başkan Çelikcan inşaatın planlandığı şekilde devam ettiğini belirterek ''Adana'ya önemli bir eser daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan bu hizmetten tüm Adanalı vatandaşlarımız faydalanacaktır.'' diyerek yapılan hizmetlerin uzun süre kullanılacağını söyledi.

 

Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri Kıyıpark'ın Adana'nın prestijli bir park olduğunu, hizmete açılmasını dört gözle beklediklerini belirtti.

 

Başa dön tuşu