GENEL

Adanalılar kar şenliği için Kızıldağ’da buluşuyor

PİKNİKÇİLER KIZILDAĞ’A AKIN EDİYOR
Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde yapılan hizmetlerle yayla turizminin cazibe merkezi konumuna gelen Kızıldağ Yaylası, bu yıl yoğun kar yağışıyla birlikte kış turizminde de söz sahibi oldu. Geçen hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen Adanalılar, iki yıl önce genişliği 20 metreye ulaştırılan 15 kilometrelik asfalt yoldan Kızıldağ’a kolaylıkla giderek, karda piknik yapmanın keyfine erişti. Torosların eteğinde çocuklarıyla birlikte kardan adam yapıp, kartopu oynayan vatandaşlar, kebap, ızgara ve sucuk pişirerek hoşça vakit geçirdi.

 

PAZAR GÜNÜ RENKLİ ETKİNLİKLER
Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda sosyal belediyeciliğin en başarılı örneklerini veren Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları, bu hareketliliği göz önünde bulundurup, Karaisalı Belediyesi ile işbirliği yaparak, Kızıldağ’da kar keyfini daha renkli hale getirmek için kolları sıvadı. Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, 29 Ocak 2017 Pazar günü Karaisalı Kar Şenliği’ni organize etti. 

 

ÜCRETSİZ SUCUK-EKMEK
Pazar günü kendi imkanlarıyla Kızıldağ’a gelecek vatandaşların müzikli etkinlikler ve kar sporları aktiviteleriyle çok daha neşeli ve keyifli bir gün geçireceği belirtildi. Adana Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin şenliğe katılan vatandaşlar için mangallar yakıp, ücretsiz sucuk-ekmek ikramında bulunulacağı bildirildi. Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, tüm Adanalıları Kızıldağ’daki şenliğe davet etti.

Başa dön tuşu