YAŞAM

Adanalılar “zumba” ile coştu

Fazla kilolarından kurtulup, fit bir görünüme sahip olmak isteyenler ile sağlıklı yaşam için spordan vazgeçemeyenler, Erkan Sports Life’ta son zamanların en gözde dans-fitness akımı “zumba” ile stres attı. Farklı şehirlerden 35 zumba eğitmenini bir araya getiren “Masterclass Zumba” etkinliğine, spor ve eğlence tutkunu Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.

 

Adana, Aydın, Karaman, Mersin, Hatay, Ankara, Konya, Şanlıurfa, Osmaniye ve Manisa’dan gelen 35 zumba eğitmeninin katıldığı “Masterclass Zumba” etkinliğine, küçük büyük çok sayıda Adanalı ilgi gösterdi. Ünlü zumba eğitmeni Mahmut Özmetli öncülüğünde, DJ’in çaldığı dinamik, heyecan verici ve coşkulu müzikler eşliğinde yapılan zumba dansı, katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.

 

Sağlıklı yaşamın ilk şartı olarak nitelendirilen sporu sevdirmek ve geniş kitlelere yaymak amacıyla Erkan Okulları bünyesindeki Erkan Sports Life’ta düzenlenen etkinliğe katılanlar, hem spor yaptı hem de doyasıya eğlendi. Kendini müziğin ritmine kaptıran katılımcılar, zumba ile adeta kedilerinden geçti.

 

Erkan Sports Life Müdürü Gülben Dönmez, Erkan ailesi olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye’nin birçok şehrinden organizasyonumuz için gelen eğitmenlere de teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir etkinlik oldu, tüm katılanlara sağlıklı bir hayat diliyorum” dedi.

 

Organizasyon sonunda yapılan çekilişte; 1 kişiye 1 aylık Erkan Sports Life üyeliği, 3 kişiye 1 haftalık giriş, 1 kişiye de istediği bir arkadaşıyla tüm spor tesisinden 1 gün boyunca yararlanma hakkı hediye edildi.

Başa dön tuşu