SPOR

Adanaspor 3 puana odaklandı

Osman Yereşen Tesisleri’nde  Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü.

Kurulan istasyonlarda yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, süratte devamlılık çalışması ile devam etti. Dar alanda oyun oynayan futbolcular, antrenmanı turnuva maçları ile tamamladı.

Turuncu-beyazlılar Samsunspor maçı hazırlıklarını 29 Mart Perşembe günü Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

 

Geleceğin futbolcularından Adanaspor’a meslek ziyareti

 

Gelecekte meslek olarak futbolculuğu seçmek isteyen Okyanus Koleji öğrencileri, Adanaspor’a meslek ziyaretinde bulundular.

 

Okyanus Koleji öğrencileri ’Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün’ projesi kapsamında, futbolculuk mesleğini tanımak için Turuncu-beyazlı takıma  ziyarette bulundular.

Osman Yereşen Tesisleri’nde yapılan ziyarete, Okyanus koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Sedar Türköz ve psikolog Ayşe Bayram futbolculuk mesleğini seçen 25’ye yakın öğrenci katıldı. Öğrenciler futbolcularla fotoğraf çektirip idmanı takip ettiler. Okyanus Koleji psikoloji öğretmeni Ayşe Bayram, öğrencilerimize kapılarını açan Adanaspor kulübüne kolejimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız dedi.

Başa dön tuşu